کار بازسازی سامرا در صورت تأمین امنیت در سامرا انجام می‌شود

معاون فرهنگی و امور بین‌الملل ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به این‌که هنوز معلوم نیست کار بازسازی سامرا به ایرانیان واگذار شود، گفت: در مجموع کار بازسازی سامرا در صورت تأمین امنیت در سامرا اجرا می‌شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، علي ميرانوري در خصوص بازسازي سامرا گفت: دولت عراق بايد امنيت سامرا را تأمين كند در اين خصوص نيز دولت عراق در حال ايجاد تمهيداتي است كه امنيت را در سامرا و در اطراف آن ايجاد كند.
معاون فرهنگي و امور بين‌الملل ستاد بازسازي عتبات عاليات ادامه داد: در صورت تأمين امنيت كار بازسازي آغاز مي‌شود.
به گفته ميرانوري، هنوز معلوم نيست كه كار بازسازي سامرا توسط ايرانيان انجام شود ولي اگر قرار باشد هر كسي اين كار را انجام دهد در مرحله اول بايد در آنجا امنيت تأمين شود.
معاون فرهنگي و امور بين‌الملل ستاد بازسازي عتبات عاليات افزود: به طور مستمر به دولت عراق اعلام كرده‌ايم كه آمادگي بازسازي سامرا را داريم و دوباره هم اعلام مي‌كنيم.‌
وي اضافه كرد: در صورتي كه دولت عراق اجازه بازسازي دهد و وضعيت كشور عراق هم مهيا باشد، ظرف 3 الي 4 سال سامرا را بازسازي خواهيم كرد.
به گفته ميرانوري، اگر دولت عراق اجازه بازسازي دهد، گروه‌هاي مهندسان ايراني وارد عراق شده و بعد از ارزيابي وضعيت موجود فعاليت خود را آغاز خواهند كرد.
وي تأكيد كرد: ايران تمامي هزينه‌هاي بازسازي سامرا را پرداخت مي‌كند.
معاون فرهنگي و امور بين‌الملل ستاد بازسازي عتبات عاليات از ساخت ضريح حرمين عسكريين در ايران خبر داد و گفت: زمان اتمام ساخت اين ضريح هنوز مشخص نيست.
وي خاطرنشان كرد: اين ضريح پس از ساخت در ايران به صورت قطعه مجزا به كشور عراق منتقل مي‌شود.
معاون فرهنگي و امور بين‌الملل ستاد بازسازي عتبات عاليات گفت: ما آمادگي كامل در تمام زمينه‌ها براي بازسازي سامرا‌ را داريم و اين موضوع را دوباره اعلام مي‌كنيم.


| شناسه مطلب: 28949