بازداشت به خاطر بلندکردن عَلَم در عربستان

در همین راستا نزدیکان این جوان بازداشت شده اعلام کردند: سید "شبر" پس از بازداشت فورا و بدون محاکمه روانه زندان شد.

به گزارش روز سه شنبه پايگاه اطلاع رساني حج، منابع آگاه از شهر شیعه نشین"أحساء" در شرق عربستان اعلام کردند: مقامات امنیتی صبح روز گذشته سید "شبر کاظم العلی" 28 ساله از روستای "رمیلة" را به دلیل بلند کردن عَلَم در مراسم عزاداری که چند ماه پیش برگزار شد، بازداشت کردند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

در همین راستا نزدیکان این جوان بازداشت شده اعلام کردند: سید "شبر" پس از بازداشت فورا و بدون محاکمه روانه زندان شد.

مقامات امنیتی اذعان کردند که علت بازداشت سید "شبر" بلند کردن علَمَ در "أربعین امام حسین(ع)" در سال گذشته بوده است.

گفتنی است سید "شبر" دارای سه فرزند است و در یک شرکت بازرگانی خصوصی کار می کند.

اهالی روستای این جوان بازداشت شده به شدت این اقدام مقامات امنیتی را تعجب برانگیز خواندند و گفتند: چگونه ممکن است در حالیکه هنوز دو هفته از کنفرانس "گفتگوی مذاهب اسلامي" که در مکه برگزار شد، نمی گذرد و مقامات دولتی این کار را می کنند؟!!

شایان ذکر است هفته گذشته نیز یک معلم شیعه بازداشت شد و پیش از آن نیز سه مسجد پلمپ و 3 روحانی به همراه پنچ چهره سرشناس قبایل شیعی بازداشت شدند.


| شناسه مطلب: 28989