معاون آموزش و پژوهش بعثه مقام معظم رهبری: یکسان دیدن بد و خوب در مدیریت ها، موجب افت انگیزه ارتقاء و رشد خواهد شد

حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر روز دوشنبه در مراسم تواصی به حق در جمع کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، بااستناد به روایتی از علی علیه السلام اظهار داشت: با تشویق فرد نیکوکار، فرد بدکار آزرده و تنبیه می شود، بدون اینکه با وی برخورد قهری صورت گرفته باشد
معاون آموزش و پژوهش بعثه مقام معظم رهبري گفت: يكسان ديدن بد و خوب در مديريت ها، موجب افت انگيزه ارتقاء و رشد خواهد شد زيرا در اين صورت، فرد نيكوكار نسبت به كارهاي خود كم رغبت شده و فرد بدكار به كار بد خود تشويق شود.
حجت الاسلام والمسلمين سيدعلي قاضي عسكر روز دوشنبه در مراسم تواصي به حق در جمع كاركنان بعثه مقام معظم رهبري و سازمان حج و زيارت، بااستناد به روايتي از علي عليه السلام اظهار داشت: با تشويق فرد نيكوكار، فرد بدكار آزرده و تنبيه مي شود، بدون اينكه با وي برخورد قهري صورت گرفته باشد.
وي افزود: بسياري از مديران و مربيان مي توانند با بهره مندي از اين روايت با رواج تشويق هاي مناسب به تاديب افراد كم كار و بي تحرك بپردازند، تا آنان به سمت رشد و ارتقاي فعاليتهاي خود گرايش پيدا كنند.
آقاي قاضي عسكر دقت در انتخاب افراد براي تشويق را بسيار مهم و حائز اهميت برشمرد و گفت: اگر افراد نامناسب و بدون صلاحيت تشويق شوند اين كار در جامعه نتيجه نامطلوب برجاي خواهد گذاشت.
وي افزود: بايد دلايل تشويق افراد در سطح ادارات و يا مراكز آموزشي و تربيتي بر همه روشن شود، و همچنين توجه شود تا تشويق برخي به تحقير ديگران منجر نشود.
معاون آموزش و پژوهش بعثه مقام معظم رهبري ضابطه مند بودن تشويق ها و سطح بندي آن ها را از ديگر شروط تاثيرپذيري تشويق ها در جامعه دانست و گفت: مناسب است كه تشويق ها در برابر ساير افراد و در جمع صورت بگيرد تا تاثيرات لازم را در بر داشته باشد.
وي در اين مراسم بهره مندي مراكز آموزشي و تربيتي و همچنين ادارات و سازمان ها از رهنمودهاي اهل بيت عصمت و طهارت (ع) خصوصا در حوزه روابط اجتماعي را موجب بارور شدن ارزش هاي ديني و انساني و ارتقاي سطح فرهنگي در بين مردم دانست.
مراسم تواصي به حق هر هفته دوشنبه ها بين نماز ظهر و عصر در نمازخانه سازمان حج و زيارت برگزار مي شود.