امام جمعه اهل سنت خواستار تقویت مشترکات شیعه و سنی شد

امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان گفت: برای گسترش وحدت اسلامی و دوری از تفرقه، نقاط اشتراک و مورد توافق شیعه و سنی باید تقویت شوند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، مولوي "عبدالحميد اسماعيل زهي " در خطبه هاي اين هفته مسجد مکي اهل سنت زاهدان بيان کرد: وجود اشتراکها و برخي اختلافها بين شيعه و اهل سنت مساله اي طبيعي و مورد قبول هر دو طرف است.
وي افزود: نکته مهم اين است که براي حفظ وحدت و اخوت اسلامي بايد به اختلافها کمتر توجه شود و نقاط اشتراک که کم هم نيست، بيشتر مورد توجه قرار گيرند.
وي با اشاره به تلاش دشمن براي ايجاد تفرقه بين مسلمانان گفت: شيعه و اهل سنت که با هم برادري ديني و وطني دارند، نبايد به دشمن اجازه تفرقه افکني و صحنه سازي عليه اسلام را دهند.
وي خاطر نشان کرد: همواره عده اي مغرض و تفرقه جو در کمين نشسته اند تا با سو استفاده از مسايل اختلافي بين شيعه و سني ، درگيري و ناامني ايجاد کنند.
خطيب جمعه مسجدمکي اهل سنت زاهدان بيان کرد: محبت اهل بيت پيامبر (ص ) مورد اتفاق شيعه و سني و جزو عقايد ما است و هيچ مسلماني منکر مقام والاي اين بزرگواران نيست .
وي با اشاره به برخي اختلافها و درگيري هاي پراکنده اخير گفت: از آنجا که مديريت استان در اختيار برادران بومي است، ما انتظار داشتيم با برنامه ريزي لازم از سوي مسوولان ، زمينه ايجاد اين نوع اتفاقها پيش نيايد.
امام جمعه مسجد مکي اهل سنت زاهدان افزود: مديريت استان علاوه بر توجه به عمران و آباداني منطقه، بيش از آن بايد به دنبال تقويت وحدت و اخوت اسلامي هم باشد و اجازه سو استفاده به برخي افراد مغرض و افراطي را از هر دو طرف ندهد.
مولوي عبدالحميد دربيان گزارش سفر اخير خود به عربستان سعودي ابراز اميدواري کرد، همايش "الرابطه بين العالم الاسلامي که با هدف تقويت وحدت اسلامي در مکه مکرمه و با حضور بيش از 700 عالم مسلمان برگزار شد، گامي در جهت ايجاد فضاي گفتمان بين فرق اسلامي براي حل مشکلات جهان اسلام شود.
وي ابراز اميدواري کرد اين همايش اثر مثبتي در حل مشکلات مسلمانان داشته باشد و پيام آن که دعوت به گفتمان و تحمل اختلافات بين فرق اسلامي بود، به گوش همه مسلمانان جهان رسيده و عملي شود.


| شناسه مطلب: 29029