هیچ کس به ندای مظلومیت علی (ع) پاسخ نداد

حجت الاسلام توکل، سخن گوی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره گفت: هیچ کس به ندای مظلومیت علی (ع) پاسخ نداد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج ، حجت الاسلام توکل، سخنگوی بعثه مقام معظم رهبری درجلسه ای که عصر همین روز در سالن اجتماعات هتل صافی الیاس در مدینه منوره برگزار شد، به تشریح فلسفه حج برای زائران چندین کاروانی که در این هتل اقامت دارند، پرداخت.
ایشان بعد از خوشامدگویی و تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید توسط دکتر رحیم قربانی و همچنین مدیحه سرایی مداح اهل بیت عرب سرخی، به بیان وضعیتی که از زمان قیامت در آیات و احادیث تصویر شده است، پرداخت و گفت: در آیات و روایات می خوانیم که قیامت روزی است که در آن همه از هم فرار می کنند و انسان هیچ هم و غمی جز نجات جان خودش ندارد. خلاصه این که درباره سختی موت و قیامت، نکاتی عنوان شده. ولی این برای این است که انسان میزان گناهان خودش را محک بزند و همان اندازه بترسد.
ایشان در ادامه افزود: برای همین است که اگر انسان به برکت توبه گناهانش را پاک کند، نه تنها دچار عقاب و عذاب نمی شود، بلکه ذره ای هم نباید بترسد.
سخنگوی بعثه مقام معظم رهبری در ادامه با اشاره به لزوم عمل گرایی به جای دادن شعار و حرافی، به وقایع صدر اسلام در مدینه منوره و در زمانی که باید همه به یاری علی (ع) می شتافتند، اشاره کرد و گفت: خداوند تک تک ما را امتحان می کند تا ثابت کند که اهل شعار زیادند و اهل عمل، کم. روزی در همین مدینه ای که حالا ساختمان های زیبا و بلند و سر به فلک کشیده اش دور تا دور حرم پیامبر را احاطه کرده، هیچ کس نبود تا به فریاد علی و زهرا – اولین مظلوم و مظلومه عالم- برسد.
حجت الاسلام توکل، در پایان بر لزوم تصحیح عبادات فردی در این ایام تاکید کرد و گفت: اگر هر روز بتوانید یک غلط از نمازتان را درست کنید، در پایان سفر با نماز صحیح به ایران بر می گردید.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />