برپایی نمایشگاه عکس قبله اول در قم

نمایشگاه عکس «قبله اول» با نمایش عکس‌هایی از بیت المقدس در نمایشگاه اشراق وابسته به روابط عمومی و امور بین الملل دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، برپا شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، روابط عمومي و امور بين‌الملل دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، در صد و شصتمين نمايشگاه نگارستان اشراق، آثار هنرمند تركيه‌اي «سليمان گوندوز» را که درباره بيت‌المقدس و سرزمين فلسطين است، به نمايش گذاشت.
از اين عكاس خارجي 44 قطعه با محوريت بيت‌المقدس و مسجد الاقصي به نمايش درآمده که به جنبه هاي معماري، بافت داخلي و خارجي مسجد در شرايط زمان هاي مختلف پرداخته است.
اين نمايشگاه با همكاري نگارستان اشراق و موزه هنرهاي معاصر فلسطين در تهران نيز برگزار شده است.
سليمان گوندوز؛ دندانپزشك، نويسنده، سينماتوگراف، عكاس و کارشناس امور بين‌الملل است که از اين هنرمند عكاس، در گذشته نمايشگاه‌هايي در كشورهاي آمريكا، اندونزي، عربستان، بوسني، كوبا، سودان، لبنان، اردن و... نيز برپا شده است.
گفتني است، نمايشگاه«قبله اول» تا 25خردادماه سالجاري درنمايشگاه اشراق قم براي بازديد عموم مردم دائر است.


| شناسه مطلب: 29275