باید کرسیهای فقهی و علمی برای تبلیغ دین تاسیس کنیم

جلسات مربوط به رحلت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد 42 باید از سوی روحانیون کاروانها با شکوه هرچه بیشتری برگزار شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌‌الاسلام والمسلمين سيداحمد حسيني‌شريف، مسوول بعثه مقام معظم رهبري در عربستان در بیست و ششمین جلسه روحانیون کاروانهای مکه مکرمه با بیان اینکه در ایام رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و سالگرد خونین قیام 15 خرداد هستیم، گفت: جلسات مربوط به رحلت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد 42 باید از سوی مسئولین کاروانها با شکوه هرچه بیشتری برگزار شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين حجت‌الله بيات، نماینده معاونت آموزش و پژوهش بعثه عربستان نیز در این جلسه در خصوص ضرورت زمان شناسی در تبلیغ و ارتباط با زائران، گفت: ضروری است که مبلغان دینی برای تبلیغ و ارتباط با زائران سرزمین وحی زمان شناس باشند تا تبلیغشان موثر افتد. باید لوازم نوآوری و شکوفایی به ویژه در حوزه تبلیغ را خوب بشناسیم تا بتوانیم بهترین اثر را بر مخاطبانمان بگذاریم.

وی افزود: زمان شناس بودن انبیاء، امامان و علماء اعصار مختلف ایجاب می کرد که آنان تبلیغ دین را به شیوه های مختلف انجام دهند به عبارت دیگر انتخاب وسیله از سوی آنان با علم به شرایط زمانی و مکانی حاضر در آن انتخاب می شد، ما نیز باید با الهام از سبک کاری آن بزرگواران و مسلح شدن به تکنولوژی های عصر ارتباطات به گونه تبلیغ کنیم که موفقیتمان بیشتر شود.

نماینده معاونت آموزش و پژوهش بعثه عربستان با تاکید براینکه تبلیغ مهمترین وظیفه ماست ولی هیچ کرسی ایی در این خصوص وجود ندارد، خاطرنشان کرد: با وجودی که تبلیغ مهمترین وظیفه ماست ولی هیچ کرسی ایی در خصوص تبلیغ حتی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر نداریم، نه کرسی فقهی و نه کرسی علمی بنابراین برای پر کردن این خلاء باید فکری اساسی کرد.


| شناسه مطلب: 29281