روزانه 32 هزار غذای گرم در مدینه در بین زائران ایرانی توزیع می شود

رییس ستاد مرکزی مدینه منوره از توزیع روزانه حدود 32 هزار غذای گرم در بین زائران مدینه النبی خبر داد.
عبدالعلی وریدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج با اشاره به اینکه روزانه 32 هزار غذای گرم در بین زائران ایرانی توزیع می شود گفت: تمام تلاش پرسنل آشپزخانه مستقر در مدینه منوره بر این است که غذایی سالم و باکیفیت در اختیار زائران قرار گیرد و الحمدالله بیشتر زائران از کیفیت و نحوه توزیع راضی هستند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
وی در مورد هتل شرفه به عنوان یکی از هتل های پر ازدحام از 74 هتلی که کاروان های ایرانی در آن ها مستقر هستند گفت: در این هتل روزانه به احتساب پرسنل درمانگاه محمدرسول الله که در این هتل مستقر هستند حدود 850 غذا توزیع می شود در حالی که سالن غذاخوری تنها ظرفیت 300 نفر را دارا است ، بنابراین پرسنل بایستی با تحمل زحمت مضاعف در سه نوبت غذا توزیع کنند.
هم اکنون در هتل شرفه مدینه حدود 800 زائر در قالب 6 کاروان از شهرهای مشهد، اصفهان، گیلان، گلستان و تهران مستقر هستند.