پخت روزانه 33 هزار پرس غذای گرم در آشپزخانه مرکزی ابوجدایل مکه مکرمه

این آشپز مشهدی با تیم 120 نفره خود اقدام به اداره بخش اداری و 4 سالن پخت برنج، کباب، خورشت و سوپ با دستگاههای نیمه اتوماتیک می کند.
هر روز 33 هزار پرس غذاي گرم در آشپزخانه مركزي ابوجدائل طبخ و بین زائران ايراني مکه مکرمه توزيع ميشود.
غلامرضا وحیدیان، مسئول آشپزخانه مركزي ابوجدایل در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج طی توضيحاتي درباره ويژگيهاي اين آشپزخانه، گفت: هر روز حدود 33 هزار پرس غذاي گرم در این آشپزخانه طبخ و توزیع می شود که بیش از 16 هزار پرس براي ظهر و بیش از 16 هزار پرس براي شب آماده می شود.
وحیدیان افزود: يك نفر كارشناس بهداشت در آشپزخانه مركزي ابوجدایل مستقر بوده و کلیه مراحل شامل كنترل كيفيت و سلامت مواد اوليه، نظارت بر سلامت و بهداشت محيط و تأييد سلامت غذاي طبخ شده را بر عهده دارد.
این آشپز مشهدی با تیم 120 نفره خود اقدام به اداره بخش اداری و 4 سالن پخت برنج، كباب، خورشت و سوپ با دستگاههاي نيمه اتوماتيك می کند.
مسئول آشپزخانه مركزي ابوجدایل درباره برنامه غذائي زائران ايراني، گفت: 14 نوع غذاي متنوع ايراني شامل 5 نوع غذاهاي گوشتي، 5 نوع غذا با گوشت مرغ، 2 نوع غذای خورشتي با گوشت گوسفند و 2 توع غذا با گوشت ماهي طبخ و پس از كنترل كيفيت و تأييد سلامت بهداشت از سوی آزمايشگاه بوسيله دستگاه های هيتر با چندین دستگاه كاميون ويژه حمل مواد غذايي گرم بین بخشی از هتل های ايراني شهر مكه مكرمه توزيع ميشود.
وي درباره چگونگی تهيه مواد عذايي این آشپزخانه، گفت : براي پخت وعده های غذايي حدود 200 نوع مواد خوراكي و غذايي به كار ميرود که تمام مواد غذايي خام پس از كنترل كيفيت و تأييد سلامت آزمايشگاه در سردخانه های ويژه نگهداري مواد غذايي شامل سبزيجات، انواع گوشت مرغ، ماهي و گوسفند و لبنيات انبار ميشود.
گفتني است در اشپزخانه قحطانی نيز هر روز بیش از 26 هزار غذاي گرم براي زائران ايراني مکه مکرمه طبخ مي شود