برگزاری همایش «پیامبر مظهر رحمت و مودت» در مدینه منوره
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره در سخنانی گفت: هر وقت بنده گان گناه کنند خداوند راه برای بازگشت آنها باز می کند زیرا غفور و رحیم است و بعد از خداوند پیامبر مظهر تام رحمت و محبت الهی است.
به گزارش خبرنگار اعزامی پايگاه اطلاع رسانی حج به مدينه منوره،همايش «پيامبر(ص) مظهر رحمت و مودت» امروز در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری در مدينه منوره برگزار شد.
در اين همايش حجت الاسلام نجفی روحانی، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره در سخنانی گفت: هر وقت بنده گان گناه کنند خداوند راه برای بازگشت آنها باز می کند زیرا غفور و رحیم است و بعد از خداوند پیامبر مظهر تام رحمت و محبت الهی است.
وی گفت: در لحظات آخر عمر پیامبر(ص)، ایشان جبرئیل را صدا زد، جبرئیل آمد و گفت بهشت را آماده برای استقبال از شما کرده ام، در این حال پیامبر فرمود من برای امتم نگران هستم.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره افزود: پیامبر رحمت واسع الهی است و همه از پیامبر درس محبت آموخته اند.
وی عنوان کرد: مدینه جای پای پیامبر وعترت ایشان است، در شجره نیز که محرم می شویم آنجا نیز درس محبت است، لباس سفید و لباس طهارت می پوشیم و همه لبیک می گوییم، خدا ما را دعوت کرده و ما نیز با لبیک این دعوت را پاسخ می دهیم.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره افزود: شما راه اسلام را می روید و به دنیا نشان می دهید که متحد در برابر استکبار مقاومت می کنید، ما عزت، شرف و پیشرفت می خواهیم و اجازه نمی دهیم دشمن و صهیونیسم به جهان اسلام تعدی کنند.
همچنین در این همایش حجت الاسلام شریفی مسئول امور اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به ناکامی دشمنان در مناطق اهل سنت گفت: این مناطق نسبت به شبیخون فرهنگی دشمن کمترین آسیب را دیده اند، به جهت غنای فرهنگی و صفای باطنی که مردم دارند، ارادتی که به پیامبر و آل بیت پیامبر دارند، همه توطئه های دشمنان در عرصه های اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برملا شده و نتوانستند به اهداف خود برسند.
در ادامه همایش ماموستا شریف ساعدی روحانی کاروان اهل سنت با بیان اینکه میهمان پیامبر رحمت و مودت هستیم گفت:خداوند در وصف ایشان فرموده است که تو بر خلق و خوی پسندیده و مبارک هستی.
وی با اشاره به قبرستان بقیع عنوان کرد:افراد پاکدامنی همچون اهل بیت پیامبر(ص) در این قبرستان قرار دارند و باید در این سفر از آنها کسب فیض کنیم.
بنابراین گزارش در این همایش مولوی احمدی روحانی کاروان اهل سنت گفت: پیامبر بعد از ورود به مدینه رحمت و صفای خود را به مردم مدینه هدیه کردند، با ورود ایشان به مدینه اختلاف تاریخی دو قبیله اوس و خزرج به صورت کامل برطرف شد.
وی افزود: پیامبر برای اینکه رحمت را در دل مردم مدینه بکارد پیوند اخوت میان آنها برقرار کرد و خود با حضرت علی(ع) عقد اخوت بست.
مولوی احمدی بیان کرد:پیامبر چنان تاثیری در مردم نهادند که مردم مدینه به دنبال مهاجرین می گشتند تا آنها را با خود برادر کنند و در غم مهاجرین شریک شدند.
وی با بیان اینکه پیامبر در دل مومنین شعله عشق ایجاد کرد، گفت: در سختی ها و مشکلات محبت رسول الله ظاهر می شد و افراد و یاران حاضر بودند بمیرند اما خواری در پای پیامبر نرود.
مولوی احمدی با بیان اینکه حضور در این شهر باید رحمت پیامبر را در وجودمان ریشه دار کند، افزود:وقتی به شهر خود بازمیگردیم این مودت و رحمت را پیشه خود سازیم و از اختلاف و فتنه انگیزی برحذر باشیم.
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012526203628931.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012526203628932.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012526203628933.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20125262036284214.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20125262036284215.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20125262036284216.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20125262036284217.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20125262036284378.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20125262036284849.jpg)