برگزاری زیارت دوره ویژه زائران خانه خدا در مکه مکرمه

همزمان با تغییر برنامه اعزام برخی از زائران ایرانی به سرزمین وحی در قالب پکیچ چهار روز در مدینه منوره و هشت روز در مکه مکرمه، برنامه های فرهنگی متناسب با این گروه از زائران ایرانی در شهر مقدس مکه برنامه ریزی شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج از مکه مکرمه، حجت الاسلام محمدحسین عسکری مسئول امور روحانیان بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه در این خصوص به خبرنگار ما گفت : همزمان با تغییر برنامه اعزام برخی از زائران ایرانی به سرزمین وحی در قالب پکیچ چهار روز در مدینه منوره و هشت روز در مکه مکرمه، برنامه های فرهنگی متناسب با این گروه از زائران ایرانی در شهر مقدس مکه برنامه ریزی شده است.

وی افزود:  این برنامه ها با هدف آشنایی زائران خانه خدا با آثار اسلامی و مقدس در شهر مکه برگزار می شود که امیدواریم در مدت حضور شان در این شهر مقدس بتوانند از این فرصت به خوبی بهره بگیرند.

حجت الاسلام عسکری آشنایی جوانان و دانشجویان را نیز با مراکز اسلامی در مکه مکرمه بسیار مهم و ضروی برشمرد و اظهار کرد: آموزش وآشنایی بیشتر جوانان دانشجوو عمره گزار از دیگر اهداف برگزاری زیارت دوره است  که خوشبختانه مورد استقبال زائران نیز قرار گرفته است.

وی یادآور شد: در این بازدید زائران خانه خدا ودانشجویان عمره گزار با آثار اسلامی  و مقدس شهر مکه از جمله مکان منا تا جمرات ، مسجد کوثر، مسجد نهر مکان ذبح حضرت اسماعیل(ع)، مسجد بیعه محل بیعت حضرت محمد (ص) با مردم مدینه ، مقر منا ، کوه ثبیر محل عبادت حضرت ا براهیم خلیل (ع) آشنا می شوند.

image_2012521646573431.jpg


image_2012521646573592.jpg



| شناسه مطلب: 3079