برخی آداب زیارت در کربلای معلی

سخنران بعثه مقام معظم رهبری به برخی آداب زیارت اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج بعثه مقام معظم رهبری از کربلای معلی، مراسم زیارت عاشورا از سوی بعثه در حرم امام حسین(ع) و با حضور پر شور زائرین ایرانی برگزار شد.
در این مراسم، حجت الاسلام سید مهدی حائری زاده سخنران بعثه رهبری با اشاره به آداب زیارت، برخی ازآن آداب را بر شمرد و گفت:« زائرین ما باید بدانند که زیارت آداب خاص خودش را دارد که برخی از این آداب ظاهری و برخی دیگر باطنی هستند.»
وی در ادامه ضمن ذکر روایاتی افزود:« امروز 6 آداب از18 آداب ظاهری زیارت را برای شما زائرین محترم طرح می کنم که این آداب عبارتند از :غسل قبل از زیارت برای پاکی ظاهر و باطن،پوشیدن لباس پاکیزه،رعایت سکوت و ذکر زیارت نامه و نماز،آرامش و وقار، کوتاه گام برداشتن و اجازه ورود خواستن.»
سخنران این مراسم در انتها گفت:«اینجا که ما در آن قرار داریم یک مکان معمولی نیست و خداکند زودتر به این باور برسیم که قدم در چه جایی گذاشته ایم.»
در پایان این مراسم زائرین به عزاداری برای سید و سالار شهیدان پرداختند.