حضور تاثیرگذار بانوان مبلغه در مسجد شجره

بانوان مبلغه بعثه مقام معظم رهبری با حضور در مسجد شجره، ضمن نظارت بر محرم شدن بانوان زائر ایرانی به پرسش‌های آنان پاسخ می‌دهند.


سرکار خانم زکی‌پیهانی مسئول بانوان مبلغه بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره به خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی حج گفت: بخش قابل توجهی از زائران ایرانی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به علت ساختار مسجد شجره هر روز بیش از 1500 نفر از بانوان زائر ایرانی با نظارت مبلغان بعثه مقام معظم رهبری در این مسجد محرم می‌شوند.

وی گفت:بانوان مبلغه بعثه مقام معظم رهبری از نخستین ساعات ورود زائران ایرانی در بخش بانوان مسجد شجره حضور دارند و به صورتی گروهی یا انفرادی کمک می‌کنند تا بانوان زائر بدون مشکل محرم شوند.

خانم زکی‌پیهانی خاطرنشان کرد: سوالات و پرسش‌های زیادی برای بانوان زائر در این مرحله از اعمال پیش می‌آید که بانوان مبلغه بانهایت صبر و حوصله و به دقت به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهند.

مسئول بانوان مبلغه بعثه مقام معظم رهبری با تقدیر از زحمات روحانیون کاروان‌ها گفت: تشریح دقیق مراحل نخستین مناسک شامل نیت و تلبیه برای زائران بسیار مهم است و روحانیون محترم کاروان‌ها خوشبختانه به خوبی این مراحل را برای زائران تشریح می‌کنند و در مواردی که زائرین نسبت به بیان احکام کم‌توجهی کرده باشند مشکلاتی پیش می‌آید که با همکاری بانوان مبلغه مرتفع می‌شود.

وی کمبود فضای داخل مسجد شجره را از مشکلات مهم عنوان کرد و گفت:به علت کمبود فضای بخش خانم‌ها در مسجد شجره بسیاری از بانوان زائر مجبور هستند که چندساعت در فضای بیرونی و حیاط مسحد حضور داشته باشند که صحیح نیست و امیدواریم این مشکل با تدبیر مقامات سعودی برطرف شود.

 

image_201257191225931.jpg



 


| شناسه مطلب: 3306