نذری شیعیان نجف

شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري به نقل از فارس، شايد بسياري از تهراني‌ها در دولت‌آباد شهرري و يا مردم ديگر شهرها در منطقه عراقي‌نشين شهرهاي قم، اصفهان، مشهد و ... در مراسم روز عاشورا اين غذا را خورده باشند.
قيمه نجفي غذاي سنتي شيعيان نجف است كه هم طريقه پخت آن و هم طعم آن با قيمه‌هاي ايران تفاوت دارد.براي پخت اين قيمه بيش از شش ساعت گوشت و لپه را مي‌پزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقي مواد آن را مي‌كوبند و پخت اين قيمه بيش از 12 ساعت طول مي‌كشد.


| شناسه مطلب: 33150