جذب خدام تخصصی در آستان مقدس قم

مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس حضرت معصومه(سلام الله علیها) از جذب خدام تخصصی در آینده‌ای نزدیک خبرداد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، حجت‌الاسلام سيد محمد صادقي آرمان، در ديدار با مدير كل دفتر مطالعات سياسي و بين المللي وزارت امور خارجه و رياست نمايندگي وزارت امور خارجه در استان قم و جمعي از مديران و كارشناسان ارشد اين وزارت‌خانه، خواستار تعاملات بيشتر وزارت امور خارجه با آستان مقدس قم شد.
مدير كل روابط عمومي و امور بين الملل آستان مقدس قم با اشاره به جذب خدام تخصصي،‌ در آينده‌اي نزديك، در آستان مقدس قم گفت:‌ بر اساس برنامه‌ريزي صورت گرفته، طرح‌هايي براي جذب خدام تخصصي در زمينه‌ها و رشته‌هاي مختلف درحال برنامه‌ريزي است كه به زودي به مرحله اجرا خواهد رسيد.
وي اضافه كرد:‌ در همين زمينه در حال جذب خدام در فضاي بين المللي هستيم كه بتوانيم با استفاده از تجربيات آنها، در عرصه‌هاي بين‌المللي آستان، اقدامات تأثيرگذاري داشته باشيم.
حجت الاسلام صادقي تصريح كرد: بارگاه ملكوتي حرم مطهر حضرت معصومه(سلام‌الله عليها) فضاي همگاني و بين المللي مي‌باشد و شاهد اين هستيم از اديان ديگر نيز براي زيارت به اين حرم مي آيند به همين خاطر خدامي كه در عرصه بين الملل فعاليت داشته باشند، مي توانند كمك شاياني در اين زمينه داشته باشند.
مديركل روابط عمومي و امور بين‌الملل آستان مقدس قم در پايان خاطر نشان كرد: گسترش و فعاليت بين‌المللي با استفاده از خدام تخصصي و بين المللي مي‌تواند زمينه مناسبي را براي رشد بيشتر اين آستان در تاثير گذاري بر افكار ملل ديگر داشته باشد.