وظیفه روحانیت در افزایش درک انسان از حج

امام جمعه اهواز اظهار کرد: انسان باید با درک، فهم و معرفت وارد سرزمین وحی شود و اگر حقیقت حج را درک کند روح او به عالم ملکوت پرواز خواهد کرد؛ در این میان وظیفه روحانیت نیز در افزایش درک انسان در موسم حج بسیار سنگین است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، آيت‌الله سيد محمدعلي موسوي‌جزايري، نماينده ولي فقيه در خوزستان در همايش تبيين انديشه‌هاي امام خميني‌(ره) احياگر حج ابراهيمي كه امروز پنج‌شنبه 12 بهمن ماه در اهواز برگزار شد، اظهار كرد: مديران كاروان‌ها و كارگزاران حج بايد در بهبود كيفيت برگزاري حج، بسيار تاثيرگذار باشند. در اعزام زائران خوزستاني به حج نيز تأكيد داشته‌ايم كه روحانيون مربوطه و مديران حج حتي‌المكان خوزستاني باشند چون با زبان و عادات مردم انس بيشتري دارند.
وي افزود:‌ حج ابراهيمي از يادگارهاي حضرت امام خميني(ره) بوده است و اين اصطلاح را خود ايشان مطرح كردند؛ حج ابراهيمي به معناي يك حج با معرفت و بصيرت است.
آيت‌الله موسوي‌جزايري با اشاره به موضوع برائت از مشركين در حج ابراهيمي گفت: ‌اولين شرط حج معرفت است. حج همانند نماز و روزه‌ داراي يك جسم و يك روح است و روح اين عبادت اين است كه انسان توجه خود را به خدا بيشتر كند و معناي طواف را بداند تا اعمال خود را با حضور قلب و معرفت انجام دهد، در اين صورت است كه فرد بعد از طواف خانه كعبه، از گناهان خارج شده و مانند روزي كه از مادر متولد شده، صفحه اعمالش نيز از گناهان كاملا پاك شده است.
نماينده ولي فقيه در خوزستان بيان كرد: انسان بايد با درك، فهم و معرفت وارد سرزمين وحي شود و مناسك خود را انجام دهد و اگر حقيقت حج را درك كند روح او به عالم ملكوت پرواز خواهد كرد. وظيفه روحانيت نيز در افزايش درك انسان در موسم حج بسيار سنگين است.