نخستین پاسخ سوریه به حمله اسرائیل
فلسطینی ها پرچم رژیم صهیونیستی را پایین کشیدند
اسرائیل روز گذشته اولین تجربه تلخ را از حمله به سوریه چشید و آن زمانی بود که یکی از بزرگترین اپراتورهای تلفن همراه این رژیم از کار افتاد و عملاً از دایره خدمات رسانی خارج شد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از شبكه العالم، بر اثر اين اختلال بيش از سه ميليون مشترك شركت «بيلفون» از دسترسي به خدمات آن باز ماندند، تاثير اين اختلال نه تنها بر شهروندان اين رژيم بود، بلكه حتي بر رايزنيها بر تشكيل كابينه اين رژيم نيز تاثير گذاشت. [factimage()] http://i.alalam.ir/news/Image/650x375/2013/02/05/alalam-634956504786908721.jpg [imagetitle()] [factimageend()]
اين اختلال كه در كمتر از يك هفته پس از حمله هوايي رژيم صهيونيستي به يك مركز تحقيقاتي در سوريه صورت گرفت اين نگراني و ترس را ميان سران تلآويو به وجود آورده كه مبادا دوستان سوريه در صدد انتقام گرفتن از اين رژيم برآمده و از همين رو ارتش اسرائيل كار تحقيق در اين زمينه را بر عهده گرفته است.
رسانههاي اسرائيلي كه روز گذشته اين اختلال در تلفن همراه را به صورت گسترده پوشش دادند نوشتند كه در نتيجه اين اختلال صدها هزار مشترك شركت بيلفون نه تنها قادر به مكالمه نبودند، بلكه از ارسال پيامك و خدمات اينترنتي اين شركت نيز محروم شدند. متخصصان اين شركت پس از صرف ساعتها كار موق شدند در بامداد دوشنبه بر اين مشكل غلبه كنند. اين مشل البته باعث نشد تا دو اپراتور ديگر اسرائيل بنامهاي «سسلكوم» و «اورانج» نتوانند اين مشكل را پوشش دهند.
اين اختلال البته بر شركتهاي كوچك و كم اهميتتر محلي خدمات رساني كه زيربناي محكمتري از بيلفون و سيلكوم ندارند نيز تاثير گذاشت.
اين حمله كه به بخش تشخيص مشتركان شركت بيلفون صورت گرفته و باعث آشفتگي در اتصال خطوط شده، به گفته متخصصان اسرائيلي يك عمليات «تروريستي» بوده است. از ابتداي هفته جاري گروههاي متعددي سرگرم يافتن دلايل اين حمله و مبدأ آن هستند.
در فلسطين اشغالي سازمانهاي مختلفي وظيفه تامين امنيت شبكهها و سازمانهاي حياتي را از حمله خارجي بر عهده دارند كه شايد سازمان امنيت داخلي اين رژيم، گروه «سايبر ملي»، وزارت دفاع و ارتش مهمترين آنها باشند.
خارج از دسترس شدن شركت بيلفون آن هم به مدت يك روز تمام و ناتواني از حل مشكل آن اين شك و شبهه را ايجاد كرده كه شايد اين حملهاي الكترونيكي از طرف كشورهاي دشمن بوده باشد. نمونه اين اقدام تنها در سال 2010 صورت گرفته كه شركت سيلكوم به مدت يك روز از دسترس خارج شد.
برخي مقامات آگاه اسرائيلي با اشاره به اينكه اين رژيم و زيرساختهاي اينترنتي آن همواره مورد هجوم ارتش سايبري سوريه قرار دارند، بعيد نميدانند كه اين بار نيز اين ارتش با كمك برخي از كشورهاي دوست موفق شده باشد به تلافي حمله هفته گذشته نيروي هوايي اسرائيل به يك مركز تحقيقاتي سوريه شركت بيلفون را از دسترس خارج كند و اقدامات بعدي آن هم در راه باشد.
ارتش سايبري سوريه هفته گذشته علاوه بر آن پايگاه روزنامه هاآرتص را هك كرد، سايت وزارت ارتباطات اسرائيل را نيز از دسترس خارج و مسووليت آن را هم ارتش سايبري سوريه پذيرفت.