بحران نظافت مکه مکرمه ادامه دارد

یک روزنامه عربستانی از مشکلات ناشی از آبهای فاضلاب و زباله ها در رفت و آمد زائران به سوی مسجدالحرام در مکه مکرمه خبر داده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، با وجودي وعده هاي مسئولان محلي مكه مكرمه براي نظافت شهر، بحران نظافت به ويژه در نزديكي مسجدالحرام همچنان ادامه دارد و وجود زباله هاي انباشت شده و آبهاي فاضلاب مشكل ساز شده است.
عكاظ نوشت آبهاي فاضلاب، محله ملقيه را كه خيلي از منطقه مركزي مسجدالحرام دور نيست، محاصره كرده است.
اين در حالي است كه رسيدن زائران به مسجدالحرام دشوار شده است به ويژه با توجه به زباله هاي انباشت شده كه چند روزي است كسي پيدا نمي شود آنها را از شهر خارج كند.
اين محله در ناحيه شمال غربي مسجدالحرام واقع است و مردم اين محله انتظار دارند به خاطر نزديك بودن به حرم بايد مورد توجه مسئولان قرار گيرد،اما به گفته آنها، مسئولان به اين محله توجهي ندارند.
عكاظ از شكايت مردم اين محله از كمبود خدمات اساسي و به ويژه مشكل نظافتي آن خبر مي دهد، حتي مساجد هم مورد توجه شايسته طرفهاي ذيربط قرار ندارد.
از سوي ديگر، انباشت زباله ها در اين محله صحنه ناخوشايندي را به وجود آورده است، گذرگاه ها و خيابانها مملو از زباله هاست و حتي يك خودرو حمل زباله هم براي انتقال آن به اين محله وارد نمي شود. مردم مي گويند مسئولان بايد به اين محله كه نزديك حرم شريف مكي است، توجه كنند.
محله ملقيه يا طلعه ملقيه در ناحيه شمال غربي مسجدالحرام واقع است و از قديمي ترين محله هاي مكه مكرمه به شمار مي رود.
علت ناميده شدن اين محله به "ملقيه" اين است كه برخي مورخان مي گويند از قديم الايام زني در آن زندگي مي كرد كه اولين ساكن اين محله قلمداد مي شد و نامش ملقيه بود و به همين سبب اين محله به نام وي يعني ملقيه شهرت يافت.


| شناسه مطلب: 34549




مكه بحران آب