علمای وهابی بهشت و حورالعین تقسیم می‌کنند عکس

پدر یکی از تروریستهایی که پس از گذراندن دوران محکومیت در عراق به عربستان بازگشته، مجازات علمای وهابی را به دلیل تحریک و گمراه کردن جوانان خواستار شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، ، پدر "سلطان" تأكيد كرد: فرزندم درحاليكه 16 سال بيشتر نداشت به عراق رفت و در آنجا دستگير شد.
وي به روزنامه سعودي "الرياض" گفت: پس از گذراندن 6 سال در زندان، سلطان را به عربستان بازگرداندند؛ وي سپس 3 سال را نيز در زندانهاي اداره تحقيقات گذراند، و در نهايت 6 ماه پيش آزاد شد.
پدر "سلطان" با انتقاد از فتواهاي علماي وهابي در عربستان، اظهار داشت: شيوخ و ائمه مساجد كه جوانان را به "جهاد" تشويق كردند و نوجوانان و افراد كم سن و سال را گمراه كردند، چگونه مجازات مي شوند.
وي خاطرنشان كرد: آنها به سلطان گفتند كه "بهشت در دست راست و حور العين در دست چپ" تو است و خودشان در عربستان باقي مانده و به نوشيدن قهوه زعفراني و خوردن خرما ادامه دادند.
مادر "زيد الشمري" كه فرزندش به اتهام اقدامات تروريستي در عراق دستگير شده، در مصاحبه با "الرياض"، با اشاره به گمراه شدن فرزندش توسط علماي وهابي، و اعزام او به عراق به بهانه "جهاد" تأكيد كرد: زيد الشمري يك سال قبل از رفتن به عراق، ناگهان علاقه بسياري به سخنراني‌هاي تحريك آميز "جهادي" پيدا كرد.
مادر الشمري ادامه داد؛ مدتي پس از ناپديد شدن پسرش و بي نتيجه بودن تلاشها براي يافتن اثري از او، همسر عموي الشمري با وي تماس گرفت و گفت كه "زيد و پسرعمويش" در نامه‌اي گفته‌اند كه براي "جهاد" به "فلوجه" رفته اند!.
زيد الشمري يك سال پس از اعزام به عراق، دستگير شد.
"عبدالله" برادر زيد نيز دراين‌باره اظهار داشت: يك سال قبل از رفتن به عراق، زيد دومين سال دانشكده اقتصاد در دانشگاه ملك سعود را سپري مي كرد و 20 ساله بود؛ وي هيچ نظري در خصوص "جهاد" نداشت ؛ ولي رسانه‌ها و خطبه‌ها او را تحريك كردند و در نهايت فتواي امضا شده از سوي 26 شيخ درباره مشروع بودن "جهاد" در عراق، او را مصمم كرد.
"عبدالله" با بيان اينكه برادرش گناهكار نيست، تأكيد كرد: گناهكار كسي است كه فتوا داد و اين مسير را براي او هموار كرد. منبع:العالم


| شناسه مطلب: 35007




عربستان وهابي