چهار "خوش" که مسوولان پذیرایی زایران نبوی(ص) باید داشته باشند
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره با بیان این که تکریم میهمان ضروری است، گفت: مسوولان پذیرایی زایران حرم نبوی هتل ها باید "خوشرو" ، "خوشگو" ،"خوشبو" و "خوش پوش" باشند و به میزبانی از زایران و مهمانان نبی اکرم(ص) افتخار کنند.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج در مدينه منوره، حجت الاسلام والمسلمين "نجف نجفي روحاني" در گردهمايي مسوولان پذيرايي هتل هاي مدينه منوره كه زاير ايراني پذيرش مي كنند، افزود: هنگام پذيرايي از مهمانان پيامبر اسلام(ص)، خوشرو، خوشبو ، خوشگو و مهربان و متواضع باشيد.
وي بررعايت آداب پذيرايي گفت: آداب هرچيزازاصل آن مهم تروثمربخش تراست وآداب پديزايي براي ميهمان بسيار حائزاهميت است زائرين براي يك هدف بسيارمقدس به سزمين مقدس آمده اند هدف اصلي آنان زيارت خانه خدا ورسول اعظم(ص) و ائمه معصوم است بايد در حد اعلا تكريم شوند وموردمحبت قرارگيرند.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره، بااشاره به روايات اكرام ميهمان گفت هر كسي كه وارد شد، احترام بگذاريد و با سلام و تحيت گرم از او استقبال كلامي كنيد.
وي با تاكيد بر ضرورت خوش سليقگي در پذيرايي زايران، اضافه كرد: نوع لباس و پوشش شما در روحيه زايران اثر گذار است و بايد در انتخاب آن و چگونگي برخورد با درخواست هاي زايران سليقه بخرج داد.
حجت الاسلام نجفي روحاني از مسوولان پذيرايي خواست شخصيت و مقام زاير نبي اكرم(ص) را در نظر بگيرند و خاطر نشان كرد: هرچه ادب و احترام به زاير بيشتر شود، پيامبر رحمت(ص) خوشحالتر مي شود و زمينه سفر مجددتان را فراهم مي آورد.
وي، آداب پذيرايي را مهم تر از اصل پذيرايي دانست و اظهار كرد: شيوه و نوع غذا دادن به گونه اي باشد تا زاير احساس آرامش كند و سير شدن حق زائر است.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره توصيه كرد: چينش ميزها را به گونه اي در نظر بگيريد كه براي زاير جذابيت داشته باشد و با لحن و جملات محبت آميز از او پذيرايي كنيد.
وي بر پرهيز از اسراف هم تاكيد كرد و گفت: مراقب باشيد در پذيرايي از ميهمانان رسول الله(ص) دچار اسراف و تبذير نشويد و فضاي پذيرايي را با نظم و دقت، تدبير كنيد.