در آستانه سال تحویل؛

تعداد کاروان‌های اعزامی به عتبات عالیات افزایش یافت

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در کشور عراق، از افزایش حضور زائران ایرانی در عتبات عالیات خبر داد و اظهار داشت: با آغاز تعطیلات نوروز و نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، تعداد کاروان ها و زائران به کشور عراق در حال افزایش است.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلي، حجت الاسلام والمسلمين رضا اسكندري، نماينده بعثه مقام معظم رهبري در كشور عراق از افزايش حضور زائران ايراني در عتبات عاليات خبر داد و اظهار داشت: با آغاز تعطيلات نوروز و نزديك شدن به روزهاي پاياني سال، تعداد كاروان ها و زائران به كشور عراق در حال افزايش است.
وي تصريح كرد: خوشبختانه از روز 24 اسفند ماه سال جاري، شاهد حضور زائران زيادي از كشورمان به عتبه مقدسه بوديم كه اين خود جاي بسي خوشحالي است كه ملت عزيز ما سفر به اماكن مقدسي همچون كربلاي و نجف اشرف را براي روزهاي تعطيلي خود انتخاب كرده اند.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق افزود: از روز 24 اسفند ماه سال جاري تا 14 فروردين ماه سال 92، برنامه‌هاي ويژه‌اي براي زائران كشورمان در عراق در نظر گرفته شده است كه در اين مدت روزانه حدود پنج هزار زائر در قالب 125 كاروان عازم كشور عراق جهت زيارت عتبه مقدسه در اين كشور خواهند شد.
حجت الاسلام والمسلمين اسكندري گفت: با توجه به حضور چشمگير زائران ايراني در كشور عراق، به همين منظور بعثه مقام معظم رهبري نيز در شهرهاي، كاظمين، نجف اشرف و كربلاي معلي، برنامه‌هاي فرهنگي متنوع و گسترده‌اي را در نظر گرفته است تا زائران از زمان حضورشان در اين امكان بتوانند به خوبي بهره بگيرند.
وي با بيان كه حضور در چنين مكان‌هاي مقدس بسيار ارزشمند و تاثير گذار است، توصيه كرد: زائران عزيز ايراني تلاش كنند در مدت حضورشان در اين اماكن مقدس با برنامه‌ريزي درست و دقيق به خوبي از مجالس و محافل معنوي بهره بگيرند و با كسب فيوضيات معنوي آن را به عنوان سوغات معنوي به كشورمان هديه ببرند.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در كشور عراق، گفت: از مديران و روحانيون كاروان‌ها نيز مي‌خواهيم طوري برنامه‌ريزي كنند كه زائران آن‌ها در اين مدت بتوانند به خوبي در اماكن مقدس حضور يابند و افزون بر آن در برنامه‌هاي فرهنگي بعثه نيز شركت كنند.