طنین دعای پرفیض کمیل از مکه مکرمه + عکس
دعای پرفیض کمیل با حضور خیل پرشور زائران ایرانی حرم امن الهی، از مکه مکرمه طنینانداز شد.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاعرساني حج به مكه مكرمه، مراسم پرفيض دعاي كميل با حضور پرشور زائران ايراني حرم امن الهي از سوي بعثه مقام معظم رهبري در سالن اجتماعات هتل دارهادي شهر مكه برگزار و نواي «الهي و ربي من لي غيرك، أسأله كشف ضري والنظر في امري» زائران طنينانداز شد.
در ابتداي اين مراسم، حجتالاسلام سيدحسن شفيعي دارابي به بيان فضيلت شب و روز جمعه پرداخت و با بيان اينكه خداوند متعال در قرآن كريم به شاهد بودن شب و روز جمعه قسم ياد ميكند، از زائران بيتالله حرام خواست در سفر معنوي خانه خدا بيش از پيش قرآن بخوانند و بر روي آيات نوراني آن تأمل كنند.
سخنران بعثه مقام معظم رهبري، زائران را به رسيدگي اعمال در شب و روز جمعه توصيه كرد و با اشاره به استجابت دعا در اين زمان، گفت: شب و روز جمعه شاهد اعمال انسان است و نزد خداوند متعال براي انسان گواهي ميدهد؛ پاداش عمل صالح و كيفر كردارهاي زشت در شب و روز جمعه چند برابر نوشته ميشود.