الغزه به طرح توسعه مسجدالحرام پیوست مسجد الجن هم تخریب می شود


قدیمی ترین محله های مکه مکرمه که مسجد الجن را در خود جای داده است با قرار گرفتن در طرح توسعه مسجدالحرام با خاطره ها خداحافظی می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، محله الغزه یکی از قدیمی ترین محله های نزدیک به مسجدالحرام برای ترک خاطره مکی ها پس از آنکه تجهیزات تخریب و پاکسازی، آخرین بقایای ساختمانها را پس از تخریب جمع آوری کردند، چرا که این محله در چارچوب طرح توسعه جدید مسجدالحرام از سمت شمالی قرار گرفته است.

روزنامه المدینه در گزارشی اعلام کرد: ساختمانهای محله الغزه به طور کامل از ساکنانش خالی شده است و تنها کارگرانی باقی مانده اند که پس از قطع برق این محله، در حال جمع آوری بقایای ساختمانها هستند تا در چارچوب طرح توسعه جدید مسجدالحرام از سمت شمال قرار گیرد.

این محله مشهورترین مساجد قدیمی مکه مکرمه موسوم به مسجدالجن در سمت شرقی مقابل ساختمان پست عربستان که در چارچوب پروژه توسعه مسجدالحرام تخریب می شود، در برگرفته است.

محله الغزه از شهرت بالایی نزد مردم مکه و حجاج و  عمره گزاران به سبب نزدیک بودن به مسجدالحرام و وجود مراکز تجاری مختلف برخوردار است.


| شناسه مطلب: 3573