دیدار شماری از دانشجویان لبنانی با مسئول بعثه در مدینه

شماری از دانشجویان ایرانی مقیم لبنان با حجت الاسلام نجفی روحانی مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره دیدار و گفت وگو کردند.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از مدينه منوره، بیست نفر از دانشجویان دوره های دکترا، لیسانس و فوق لیسانس ایرانی که در کشور لبنان تحصیل می کنند، امروز و در دومین روز از حضور خود در مدینه النبی با حجت الاسلام نجفی روحانی مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره دیدار کردند.
مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه در این دیدار زائرشدن کاری آسان؛ اما رعایت کامل آداب زیارت و دریافت اسرار و معارف آن را کاری مهم دانست.
حجه الاسلام نجفی روحانی افزود مکه و مدینه پر از نشانه هایی از زندگی پیامبر و ائمه اطهار است که ما را به سوی حقیقت و روشنایی رهنمون می سازد و اگر به آن توجه کنیم در زندگی مان تحول و دگرگونی و تولدی دوباره صورت خواهد گرفت.
وی همچنین معرفت افرینی، بصیرت افزایی و تحول زایی را از آثار و برکات ارزشمند سفرعمره برشمرد.
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20124161347359211.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20124161347359212.jpg)