ارابه‌هایی که به خود می‌بالند عکس

آهن‌پاره‌ای بیش نیستند و بی‌جان، اما آن سان که زائران بیت‌الله الحرام را در خود جای می‌دهند، به خود می‌بالند از این‌که ضیوف الرحمن را پذیرا هستند.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع‌رساني حج به مكه مكرمه، آهن‌پاره‌اي بيش نيستند و بي‌جان، اما آن سان كه زائران بيت‌الله الحرام را در خود جاي مي‌دهند، به خود مي‌بالند از اين‌كه ضيوف الرحمن را پذيرا هستند و از آنها راضي‌تر، خادمان ضيو‌ف ‌الرحمن هستند.
ارابه‌هاي آهنين به خودي خود توان حركت ندارند و نگاهشان به افرادي است كه آنها را هدايت كنند و در اين بين خادماني را مي‌بيني كه براي آسايش زائران، گرماي شديد هوا را تحمل مي‌كنند و زير آفتاب سوزان شهر مكه، شبانه‌روز هدايت ارابه‌ها و نظم دادن به آنها را برعهده دارند.
حمل و نقل زائران ايراني در طول عمره مفرده چند دوره‌اي است كه وضعيت مطلوبي به خود گرفته و با تلاش شبانه‌روزي خدمتگزاران حج و زيارت، مي‌رود كه كارنامه درخشاني را از خود برجاي بگذارد.