روحانیان ومدیران در کارهای خود سلیقه به خرج بدهند
جانشین نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق در جمع روحانیان و مداحان اعزامی عتبات از آنها خواست در کارهایشان سلیقه داشته باشند تا موفقیت شان در طول سفر افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلي، حجتالاسلام والمسلمين جاوري، جانشين نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق، در جمع روحانيان و مداحان كاروانهاي اعزامي عتبات عاليات با بيان روايتي از امير مومنان عليهالسلام گفت: در اين روايت داريم، خوشابه حال كسي كه علم و عملش، دوست داشتن و دشمن داشتنش، گرفتن و و نگرفتنش، رفتن و نرفتنش و تمام اعمالش براي خدا باشد، بنابراين شما عزيزان هم سعي كنيد همه كارهايتان براي خداي متعال باشد.
وي با بيان اين كه بايد در همه كارها اخلاص باشد، افزود: اگر به اين مرحله رسيديم، حرفهايمان در مردم و زائران تاثير ميگذارد، چون آنچه از دل بر آييد، بر دل نيز بنشيند، در اين صورت همه خواهان سخنان شما خواهند بود.
حجت الاسلام جاوري تصريح كرد: سعي كنيد آنچه رضاي الهي است در زبان جاري كنيد و همچنين از خدا بخواهيد در كارهايتان به شما سليقه عنايت كند، زيرا يكي از عوامل موفقيت سليقه است، سليقه در همه كارها مطلوب است، اگر چنين شود موفقيت شما زياد خواهد شد.
وي ادامه داد: بدانيد مردم رفتار شما عزيزان را زير ذره بين قرار ميدهند و تمام حركات و اعمالتان را زير نظر ميگيرند، بنابرين دقت در رفتار و كردارتان، همچنين رعايت آداب اجتماعي بسيار ضروري است.
جانشين نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق در بخش ديگري از سخنان خود به مساله حجاب پرداخت و گفت: متاسفانه به اين موضوع در داخل كشور به خوبي پرداخته نشده است و امروز گاهي در ميان زائران ديده ميشود كه نسبت به اين مساله بياعتنايي وجود دارد، در حالي كه حجاب از فريضههاي الهي است. بسيار از كساني كه بدحجاب هستند، شايد به دليل بي اعتنايي است. بنابراين ضروري است كه شما آنها را با اين فرايض بيشتر آشنا كنيد.
اين مقام مسوول در بعثه افزود: حجاب با تذكر حل نميشود، اگر شما خواستيد به فرد بدحجاب تذكر دهيد، نبايد در مقابل ديد همگان تذكر بدهيد، زيرا اين نوع رفتار شما تاثير منفي خواهد داشت كه اصلاح آن تقريبا غيرممكن خواهد بود.
وي در ادامه برخي تذاكراتي كه از سوي بعثه مقام معظم رهبري در عراق طراحي شده را بيان كرد و افزود: برگزاري جلسه توجيهي وتبيين اوضاع عراق براي زائران بسيار نياز است اينكه زائر قبل از سفر از وضعيت كشور مقصد مطلع شود و بداند به چه سرزميني سفر ميكند و در چه موقعيتي است اگر چنين شود در حين سفر با مشكلي روبهرو نخواهيد شد.
حجت الاسلام جاوري يادآور شد: هيچ وقت خودتان را از زائران برتر ندانيد، در عمل خود را از همه پايينتر بدانيد و بدانيد اگر در قيد و بند اين حرفها نباشيد، آن موقع خدا شما را در اعلي مرتبه قرار خواهد داد.
وي افزود: همچون پزشك دورهگردي باشيد كه به سراغ بيمار خود ميرود، هيچ وقت در اينباره كوتاهي نكنيد، زيرا متاسفانه در اين خصوص كوتاهي شده و برخي از جوانان ما فاصله گرفتهاند، به طور طبيعي وقتي ما از جوان فاصله بگيريم آنها جايگزين نامناسبي را انتخاب خواهند كرد و آن موقع ما در روز قيامت بايد پاسخگو باشيم.
جانشين نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق گفت: هرگز زائران و جوانان را رها نكنيد با كلام نرم، متانعت، باصفا و بسيار محبت آميز با آنها رفتار كنيد به گونهاي كه از سخن گفتن با شما لذت ببرند و هميشه خواهان گفتار شما باشند.
وي تصريح كرد: امروز شبي خون فرهنگي دشمن بسيار زياد شده است، زيرا متاسفانه جذابيت سايتها و ماهوارههاي مستهجن در حال فزوني است، به همين دليل برخي جوانان به راحتي هر سخن را نميپذيرند و پذيراي نصايح اخلاقي نيستند. بنابر اين هر روز بايد به سمت اين موضوع حركت كنيم كه در كلام جذابيت بيشتر داشته باشيم و با ابتكار عمل جوانان را مجذوب مسائل ديني و معنوي كنيم.
در پايان اين جلسه روحانيان و مداحان سئوالات خود را درباره موضوعات مختلف مطرح و جانشين نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق به بيان پرسشها پرداخت.
اين جلسه با هدف آشنايي بيشتر مداحان و روحانيان با فضاي جديد كشور عراق و بيان برخي مسائل اخلاقي و پرسش و پاسخ درباره برخي مشكلات زائران برگزار ميشود.
شايان ذكر است، جلسه روحانيان و مداحان كاروانهاي اعزامي به عتبات عاليات، روزهاي شنبه، يكشنبه، سهشنبه و پنجشنبه از ساعت 10 صبح در دفتر نمايندگي بعه مقام معظم رهبري در عراق برگزار ميشود.
گفتني است، اين جلسه امروز پنجشنبه 15 فروردين ماه 1392در هتل باب السلام محل استقرار بعثه مقام معظم رهبري و در جوار حرم حضرت سيدالشهدا عليه اسلام در كربلاي معلي برگزار شد.