لباس های نازک،سبب اشکال در اعمال عمره می شود

حجت الاسلام و المسلمین " حسین منهاج " رابط روحانیون در بعثه مقام معظم رهبری درمدینه منوره از خانم های زائر خواست تا برای رعایت کامل شرع مقدس و برای آنکه در اعمال و مناسک آنها اشکالی بوجود نیاید ، دقت کنندکه لباس های احرام آنها نازک نباشد.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به مدينه منوره، رابط روحانيون بعثه مقام معظم رهبري درمدينه منوره از زائران خواست تا قبل ازخريد لباس احرام، آنرا از جهت قطر پارچه و بدن نما بودن ويانبودن آزمايش كنند ولي اگر خريدند و بعد به چنين مساله اي واقف شدند بهتر اين است كه در زير لباس احرام خود لباسي با رنگ تيره تن كنند كه بدن را نشان ندهد و لباس سفيد را روي آن بپوشند.
وي گفت كه لباس هاي سفيد بخصوص اگر بواسطه گرما و يا اعمال و تعرق خيس شود ، ممكن است باعث نمايان شدن بدن شود كه در اين صورت اعمال زائر اشكال خواهد داشت .
وي كه در جلسه اخير روحانيون كاروان هاي عمره گزار در مدينه منوره سخن مي گفت ، افزود: پوشيدن لباس سفيد احرام براي خانم ها مستحب است و اشكالي ندارد كه در زير آن لباس تيره پوشيده شود.
دراين جلسه به مسايل شرعي زائران توجه و رسيدگي ، و سوالات آنها توسط روحانيون مطرح شد كه حجت الاسلام و المسلمين " نجف نجفي روحاني " نماينده بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره پاسخ مراجع را به آنها ارايه كرد تا به اطلاع زائران رسانده شود.
در اين جلسه تاكيد شد كه مديريت امور معنوي زائران با روحانيون كاروان ها است و آنها بايد برحسن انجام اعمال و مناسك زائرن خود نظارت و كنترل دقيق داشته باشند.
درجلسه نماينده بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره از چند مورد اسائه ادب به روحانيون ايراني همراه كاروانها ازسوي افراد تحريك شده توسط سلفي ها قويا انتقادكرد و ازدولت عربستان خواست تا به عنوان ميزبان، زمينه تكريم زائران حرمين شريفين برحسب دستورات اسلامي و نيز مقررات و قوانين عرفي كنوني در سطح جهان مورد فراهم سازد . جلسه روحانيون كاروان ها در دوره حضور در مدينه منوره همه هفته در روزهاي شنبه و سه شنبه بعد ازنماز مغرب حرم شريف نبوي و در مكه مكرمه در همين روزها ولي در ساعت 17:00 به وقت محلي خواهد بود.