زائران عتبات با معرفت در حرمین شریفین حضور یابند

یکی از وعاظ کشور گفت: زائران عتبات عالیات سعی کنند با معرفت، شعور و شناخت حقیقی در بارگاه مطهر ائمه معصومین علیهم‌السلام حضور یابند.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلي، حجت الاسلام صادق‌زاده شب گذشته در مراسم عزاداري و سخنراني مذهبي در حرم حضرت ابوالفضل عليه‌السلام با تأكيد بر اين‌كه يك زيارت با معرفت از هزار زيارت بي معرفت ارزشمندتر است، اظهار داشت: زيارت با معرفت در روح انسان تأثيرگذار است.
وي به تشريح فرازهايي از زيارت نامه حضرت عباس عليه‌السلام پرداخت و گفت: زائران عتبات عاليات سعي كنند با معرفت، شعور و شناخت حقيقي در بارگاه مطهر ائمه معصومين عليهم‌السلام حضور يابند.
حجت الاسلام صادق زاده ادامه داد: خداوند متعال در رأس امور است، اگر لا اله الا الله را با شناخت و معرفت به زبان جاري كنيم، همه كارهايمان خدايي و سمت خدا مي شود.
وي تصريح كرد: قمر منير بني هاشم اين حقيقت را فهميد و در نهايت مطيع الله شد، ما نيز بايد از فرصت حضور در عتبات عاليات نهايت بهره را بجوييم و حقيقت عبوديت را كشف كنيم، در غير اين صورت ضرر كرده ايم.
گفتني است، سلسله جلسات عزاداري و سخنراني مذهبي در بارگاه حضرت ابوالفضل العباس عليه‌السلام همه روزه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء به همت دفتر بعثه مقام معظم رهبري در كربلا برگزار مي شود.


| شناسه مطلب: 36224




كربلا عتبات