ساخت حسینیه اختصاصی زائران ایرانی در کربلا

رییس سازمان حج و زیارت کشور گفت: امسال سهمیه هزار نفر حج تمتع ویژه را که برای دستگاه‌ها و گروه‌های خاص اختصاص می‌دادند، کم کردیم و به عموم مردم دادیم تا به جای آنها ثبت‌نام‌کنندگان به حج اعزام شوند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از فارس، حجت‌الاسلام سيداحمد موسوي پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه اردبيل اظهار داشت: زماني كه بنده به سازمان حج آمدم اعلام كردم كه حدود شش ميليون نفر در نوبت حج هستند ولي در واقع اين تعداد هشت ميليون نفر بود كه براي افراد و گروه‌هاي خاص سهميه ويژه در نظر گرفته بودند كه ما همه آنها را قطع كرديم.
وي تصريح كرد:‌ در كشور اسلامي ما نبايد سهميه خاص، ويژه و جداگانه‌اي مجزا از سهميه مردمي وجود داشته باشد چرا كه در شأن ملت ما نيست كه در كاروان زيارتي و عبادي، معنوي بي‌عدالتي حاكم شود.
موسوي خاطر نشان كرد: بنده تمام اين سهميه‌ها را قطع كردم و به عموم مردم دادم و با دعاي خير مردم در كنار خانه امن الهي توفيق يافتيم دو هزار تا سه هزار سهميه را به تعداد سهميه‌ها افزايش دهيم.
اين مسئول با بيان اينكه سهميه حج امسال در مقايسه با سال‌هاي گذشته بيشتر شده است، اضافه كرد: در اين زمينه هيچ نگراني وجود ندارد و ما در تلاش هستيم با هماهنگي كشور عربستان هم سهميه حج تمتع و هم عمره را امسال افزايش دهيم.
وي در ادامه در مورد سفر زائران به عتبات عاليات نيز بيان كرد: ما فعاليت يك شركت در اين زمينه را معقول و منطقي ندانستيم و به همين خاطر راه را باز كرديم تا شركت‌هاي ديگر نيز به اين عرصه وارد شوند و در كنار افزايش شركت‌ها خدمات و افزايش رفاهيات را فراهم كرديم تا هر وقت مردم ما خواستند به راحتي بتوانند به زيارت عتبات عاليات بروند.
موسوي يادآور شد: دستورالعمل سهولت در سفر معنوي حج، عتبات عاليات و سفرهاي ديگر ارزشي است كه بدون ماده و تبصره خاص سعي كرديم جاده را هموار كنيم تا عاشقان اهل بيت عصمت و طهارت به سفر حج بروند.
ساخت حسينيه براي زائران ايراني رئيس سازمان حج در ادامه سخنان خود گفت: براي اينكه به افراد كم درآمد و آنهايي كه دوست دارند در اين سفر معنوي با هزينه كم از معنويت موجود بهره‌برداري كنند طرح ساخت حسينيه در نجف و كربلا را به جد پيگيري مي‌كنيم تا برخي از زائران به جاي اسكان در هتل به صلاحديد خود در اين حسينيه‌ها اسكان يابند.
وي افزود: با اين اقدامات جلوي دلال‌بازي‌ها و برخي كارهاي خلاف گرفته شد چرا كه ما سفر راحت و كم هزينه را حق ملت مي‌دانيم و تا آخرين لحظه‌اي كه بنده در اين سازمان هستم، اجازه نمي‌دهم سهميه ويژه‌اي براي افراد خاص در نظر گرفته شده و يا بخواهند عده‌اي در اين عرصه اختلال ايجاد كنند.
رئيس سازمان حج و زيارت تصريح كرد: ‌در ايام نوروز اعزام روزانه 40 اتوبوس به عتبات را به 140 دستگاه رسانديم و پروازها را نيز به همين ميزان افزايش داديم.
موسوي خاطر نشان كرد: بنده شخصاً در مرز شلمچه و چزابه در ايام اربعين حاضر بودم و موفق شديم 220 هزار زائر ايراني را راهي كربلا كنيم.