موج تغییر در حکومت آلِ‌سعود ادامه دارد

گفته می‌شود شاه بیمار سعودی شاهزادگان را جا به جا می‌کند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل شبكه العالم، كشمكش در داخل خاندان آل سعود، و نگراني از انفجار اوضاع ناگوار داخلي در نجد و حجاز باعث ايجاد تغييرات جديد در دستگاه حاكم بر عربستان شد.
برخي منابع در گفت و گو با هفته نامه فلسطيني «المنار» اين تغييرات را گسترده توصيف و خاطرنشان كردند كه تصميم اخير پادشاه عربستان در خصوص كنار گذاشتن «خالد بن سلطان» معاون وزير دفاع اين كشور، مسير تغيير و انتصابات را باز كرد.
اين منابع به نقل از دستگاه‌هاي ذي ربط در رياض، تاكيد كردند كه تغييرات در اين كشور مقامات بلندپايه سعودي بويژه مسئولان دستگاه‌هاي امنيتي را نيز دربر خواهد گرفت.
به گفته اين منابع بعيد است موج جديد تغييرات عربستان، بر جايگاه بندربن سلطان كه بر شمار زيادي از گروه‌هاي تروريستي تكفيري در عراق و سوريه اشراف دارد و از بيت المال تامين مي‌شود، تاثيري داشته باشد.