نجفی روحانی:

رییس جمهور آینده، صددرصد التزام عملی به ولایت فقیه داشته باشد

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره در مورد شاخص های رییس جمهور آینده گفت: رییس جمهور آینده، صد درصد التزام عملی به ولایت فقیه داشته باشد و عوام فریب نباشد.

حجت الاسلام و المسلمين «نجف نجفي روحاني» در گفت و گو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج با تاكيد بر لزوم تبعيت از رهنمودهاي مقام معظم رهبري درباره شاخص‌هاي رييس جمهور آينده، افزود: لازم است به اين نكته توجه شود كه رييس جمهور آينده داراي نقاط قوت رئيس جمهور‌هاي قبل باشد اما نقاط ضعف آنان را نداشته باشد.
وي، تعهد، صداقت، قانون گرا، داراي تجربه و پايبندي به ارزش‌هاي ديني و انقلابي را از ويژگي‌هاي مهم يك رييس جمهور درنظام اسلامي برشمرد و ادامه داد: رييس جمهور آينده بايد فردي كاردان، شجاع، مدير و مدبر باشد و بتواند در عرصه فرهنگي، سياسي و اقتصادي گام‌هاي بزرگي بردارد و كشور را دچار بحران نسازد.
حجت الاسلام نجفي روحاني بر توانمندي رييس جمهور در سياست خارجي تاكيد و اضافه كرد: براي عزت، مصلحت و اقتدار كشور ثايت قدم باشد و رهنمودهاي رهبري را چراغ راه خود قرار دهد.
وي، تصريح كرد: رييس جمهور آينده بايد فردي مردمي باشد، و هيچ گاه خود را از صف مردم جدا نكند، درد مردم را لمس كند و از نظر سطح زندگي مادي با مردم هم سطح باشد و از اشراف گري بپرهيزد.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به استقلال قواي سه گانه هماهنگي بين آنان را ضروري دانست و گفت: قواي سه گانه بايد تحت نظارت ولي امر مسلمين، مقام معظم رهبري، همنوا و هماهنگ عمل كنند و از فعاليت‌هاي آن‌ها يك آهنگ به گوش مردم و جهانيان برسد.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره، با بيان اين كه نقش هماهنگي بين قوا، در داخل و خارج كشور بسيار زياد و مهم است، اظهار كرد: اين هماهنگي بايد به گونه جلوه كند كه دشمنان احساس نكنند كه مردم در يك طرفند و قواي ديگر هريك براي خودشان در طرف‌هاي ديگري قرار گرفته اند.
نجفي روحاني انتظار ديگر از رييس جمهور آينده را توجه عملي به هشدار‌هاي مقام معظم رهبري برشمرد و توضيح داد: نبايد كار به جايي برسد كه لازم شود مقام معظم رهبري يك مطلب را چندبار تذكر دهند، نبايد افرادي كه مورد خطاب رهبري هستند از مسوليت شانه خالي كنند، طفره بروند وخيال كنند مردم اين را نمي‌فهمند.
وي با يادآوري نام گذاري سال جاري به عنوان سال حماسه سياسي و اقتصادي، افزود: حماسه، شور، شعور، غيرت، دليري و شجاعت را مي‌طلبد كه مردم ما ساليان سال اين را نشان داده اند وكاري كرده اند كه دوستان اسلام وقرآن، شاد و دشمنان خارجي و عوامل سرسپرده داخلي آن ها، مايوس شوند و انگشت حيرت به دهان بگيرند.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره با بيان اينكه مردم سلحشور ايران اسلامي بيش از ۳۰ سال است كه در انتخابات گوناگون حضور فعال و گسترده داشته و فريب تبليغات سوء بيگانگان را نخورده اند، عنوان كرد: امروز نيز در اين شرايط حساس كشور و جهان در انتخابات به طورگسترده شركت خواهند كرد و به نامزد اصلح راي خواهند داد.