وزیر حج عربستان :
خدمات به زائران را پیگیری میکنیم می خواهیم کشورمان خوشنام باشد
وزیر حج عربستان گفته است بر این نکته که کشورمان خوشنام و پرآوازه باشد، تاکید داریم.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، بندر حجار وزير حج عربستان در سخنان در خصوص مسير حج و خدماتي كه به حجاج و عمره گزاران در مكه مكرمه و مدينه منوره ارائه ميشود، گفته است: اين خدمات براي آوازه عربستان كه در جهان اسلام خوشنام است، نيازمند پيگيري دارد.
وي افزود: به همين خاطر نميخواهيم كسي آن را خدشه دار خواه مطوف (متوليان امور حجاج) باشد يا راهنما يا هر دستگاه و سازمان ديگر در داخل عربستان و همواره بر اين نكته يعني حفظ آوازه و خوشنامي عربستان تلاش ميكنيم.
اظهارات وزير حج عربستان و تاكيد وي بر ضرورت توجه دست اندركار حج و عمره در اين كشور به اجتناب از اقداماتي كه به آبرو و خوشنامي اين كشور به گفته وي ضربه ميزند، نشان ميدهد كه مقامات عربستان به پيامدهاي بي حرمتي و بي احترامي نيروهاي امنيتي و كاركنان حرمين شريفين به زائران و حجاج و بدرفتاري با آنها پي برده اند در اين زمينه وزارت حج عربستان به صاحبان هتلها و مراكز اسكان زائران و عمره گزاران هشدار داده است از نگهداري گذرنامههاي زائران تحت هر عنواني برحذر باشند، چرا كه اين اقدامات، مشكلاتي را براي زائران در راه بازگشت به كشورشان در موعد مقرر به وجود آورده است.
پيشتر نيز شيخ السديس رئيس كل امور مسجدالحرام و حرم مطهر نبوي (ص) بر ضرورت رفتار حسنه و محترمانه با زائران بيت الله الحرام و حرم مطهر نبوي (ص) داشتن روحيه بشاش و شاد در رفتار با آنها تاكيد كرده بود.