نماینده بعثه در عراق:
مشارکت 51 درصدی مردم در انتخابات، عامل ثبات عراق خواهد بود
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق گفت: منافع امروز غرب، استعمارگران و همپیمانان آنان در جهان اسلام با نزاع، درگیری و تفرقه میان مسلمانان تأمین می شود.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج در كربلاي معلي، حجتالاسلام والمسلمين رضا اسكندري، در نشست همفكري و جلسه توجيهي مديران مناطق، ثابت و كاروانهاي عتبات عاليات كه در سالن بعثه واقع در هتل باب السلام برگزار شد، با اشاره به وضعيت سياسي امروز عراق اظهار داشت: انتخابات اخير عراق كه با مشاركت حدود ۵۱ درصدي واجدين شرايط رأي برگزار شد، عامل ثبات عراق خواهد بود.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق ادامه داد: به يقين دشمنان اسلام با وجود وحدت و يكپارچگي مردم عراق به اهداف استعمارگرانه نخواهند رسيد، چراكه منافع امروز غرب و استعمارگران با نزاع، درگيري و تفرقه ميان مردم عراق تأمين ميشود. البته بايد اين حقيقت را دانست كه مردم عراق از درگيري و نزاع خسته شده اند و و علاقهمند به ثبات سياسي و امنيتي كشورشان هستند و نسبت به كشورهاي تحريك كننده ذهنيت بدي دارند.
وي با تأكيد بر اينكه ثبات سياسي و امنيتي در عراق به ضرر برخي كشورهاست، گفت: هر چه تعامل ميان ايران و عراق بيشتر ميشود، منافع غرب و استعمارگران در منطقه به خطر ميافتد، در چنين شرايطي به يقين استعمارگران به دنبال تفرقه ميان دو كشور خواهند بود.
حجتالاسلام اسكندري با اشاره به اينكه هدف نهايي غرب و استعمارگران در عراق درگيري ميان شيعيان و اهل سنت و جدا كردن مردم ايران و عراق است، گفت: برخلاف انتظار برخي كشورها اشتراكات ديني و مذهبي ميان شيعيان و اهل سنت و مردم ايران و عراق موجب شده تا تعاملات روز به روز افزايش يابد و وظيفه امروز مديران و روحانيان كاروانهاي زيارتي عتبات عاليات تبيين اهميت و ضرورت تعامل و همگرايي ميان مردم ايران و عراق است.
وي ادامه داد: بايستي زمينه تعامل و همگرايي ميان مردم ايران و عراق را بيش از پيش فراهم كنيم كه مديران كاروانها وظيفه مهمي در تبيين ضرورت اين موضوع براي زائران ايراني بر عهده دارند.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق در بخش ديگري از سخنان خود به تشريح ويژه برنامههاي پيش بيني شده در سالروز ولادت دخت نبي مكرم اسلام و گراميداشت شهادت آيت الله مرتضي مطهري پرداخت وخواستار همكاري و مشاركت مديران در برگزاري هر چه بهتر اين برنامهها شد.