شرایط نقل و انتقال فیش‌های حج تمتع چیست؟

مشاور رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص امکان خرید و فروش فیش‌های حج تمتع گفت: نقل و انتقال فیش‌های حج تمتع تنها مربوط به فیش‌هایی است که اولویت آنها اعلام شده است و فیش‌ سال‌های بعد قابل نقل و انتقال نیست.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، بنيامين شكو‌ه‌فر گفت: فيش‌هاي مربوط به حج تمتع سالي كه اولويت آن اعلام شده است قابل نقل و انتقال هستند و آن چيزي كه در پشت فيش‌هاي حج تمتع ذكر شده مربوط به فيش‌هايي است كه هنوز اولويت آنها اعلام نشده است.
وي ادامه داد: تنها فيش‌هاي حج تمتعي قابل واگذاري هستند كه مربوط به اولويت‌هاي اعلام شده است يعني فيش‌هايي كه امسال اعلام شده است تنها امكان نقل و انتقال دارد فيش‌هايي كه هنوز اولويت آنها اعلام نشده است و مربوط به سال‌هاي آينده است حق انتقال در مورد آنها وجود ندارد چون ماليت و حقي ندارند.
مشاور رئيس سازمان حج و زيارت ادامه داد: به لحاظ حقوقي فيش‌هايي كه اولويت آنها اعلام شده است ماليت حقوقي پيدا مي‌كنند و تبديل به حق براي فرد مي‌شوند و به همين دليل قابليت واگذاري به غير را پيدا مي‌كنند.
شكوه فر به «فارس» تصريح كرد: فيش‌هاي حج تمتع فقط يكبار در دفاتر حج و زيارت قابل انتقال است و به جهت جلوگيري از دلالي نمي‌توان يك فيش را چند بار نقل و انتقال داد، فقط يكبار نفر اول مي‌تواند آن را به نفر دوم منتقل كند و نفر دوم ديگر نمي‌تواند آن را به نفر سوم انتقال دهد.
وي ادامه داد: همه ساله اين روال وجود داشته است كه فيش حج تمتع سال ، براي يكبار قابل انتقال بوده است.


| شناسه مطلب: 36777




فيش حج نقل و انتقال