مسئولان فرهنگی دانش و توانایی خود در خصوص فعالیتهای فرهنگی را ارتقاء دهند
گروهی از مسئولان فرهنگی هتلهای محل اقامت زائران ایرانی در مدینه منوره در پایان دوره ماموریت خود با حجتالاسلام و المسلمین نجفی روحانی دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاعرسانی حج از مدینه منوره، در این دیدار نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره با تقدیر از زحمات و تلاشهای شبانهروزی مسئولان فرهنگی هتلها گفت:انسان دارای روحیه قبض و بسط است.پیش از سفر به مدینه بیقرار حضور در اینجا بودید و پس از بازگست به ایران نیز یقینا دلتان شوق بازگشت به اینجا را خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه همه خادمان زائران خانه خدا در محضر رسولالله هستند گفت: لازم است فراز و نشیبهای روحی را در این زمان حضور مورد بررسی قرار دهیم.
وی به مسئولان فرهنگی هتلها توصیه کرد، پس از اتمام ماموریت و تا آغاز ماموریتهای بعدی تمام تلاش خود را برای ارتقاء سطح دانش و توانائیهای مورد نیاز در امور فرهنگی بهکار به کار ببندند.
در ادامه این جلسه تعدادی از مسئولان فرهنگی هتلها به بیان پیشنهادات خود در خصوص فعالیتهای فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری پرداختند.
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012441929114211.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012441929114372.jpg)