بی‌اعتنایی به حفظ قرآن جان یک جوان را گرفت

یک شهروند سعودی از اهالی منطقه تبوک در غرب عربستان، پسر ده ساله خودرا به دلیل اینکه قرآن را درمهاتی که تعیین کرده بود حفظ نکرد به قتل رساند.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج در مكه مكرمه به نوشته روزنامه سعودي عكاظ، پدراين نوجوان قبل ازيك سفر دريايي كه درپيش داشت به پسرش كه «يزيد» نام داشت تاكيد كرد، تاموقعي كه ازسفر باز مي‌گردد بايد قرآن را حفظ كرده باشد.
پدربعد ازبازگشت ازسفر، چون ديد كه پسرش نتوانسته به سفارش او عمل كند، وي را با سيم رابط ضبط صوت به كولر آويزان كرد وخود نيز از خانه خارج شد وپسر هم دراين حالت جان داد.
به گفته عموي مقتول، پدر «يزيد» هيچ گونه اعتياد ويا حالت رواني نداشته ودركمال هوشياري به اين كار مبادرت كرده است.
اين پدر از دادگاه تقاضا كرده است كه وي را به جرم قتل فرزندش قصاص كنند.
به گفته مادر مقتول، پسرش در مهلتي كه پدر برايش تعيين كرده بود تا كل قرآن را حفظ كند، توانسته بود حفظ ده جز را به پايان برساند.