احتمال لغو مصونیت دیپلمات مست سعودی
مسئول پیگیری سانحه تصادف دیپلمات مست سعودی با یک شهروند تهرانی گفت: مکاتبات با دستگاه قضایی عربستان انجام شده تا یا نسبت به لغو مصونیت وی اقدام کند و یا رسیدگی به سانحه تصادف را در دستور کار خود قرار دهد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، مهدي دواتگري، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به پيگيريهاي صورت گرفته در رابطه با قتل يكي از شهروندان تهراني در سانحه تصادف رانندگي با يك ديپلمات مست سعودي، گفت: پروندهاي در اين زمينه در دادسرا تشكيل شده است اما به دليل مصونيت قضايي ديپلمات سعودي، قوه قضاييه از طريق وزارت امور خارجه كشورمان مراتب را به دستگاه قضايي عربستان ابلاغ كرده تا نسبت به سلب مصونيت قضايي ديپلمات خود و يا رسيدگي به پرونده وي اقدام كند.
وي ادامه داد: تاكنون پاسخي از سوي كشور عربستان در اين باره واصل نشده اما ما پيگيريهاي لازم را براي احقاق حقوق اولياي دم در اين حادثه انجام داده و ميدهيم.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: بايد ديه فرد مقتول و خسارت ماشين به اولياي دم پرداخت شود تا رضايت آنها در اين باره جلب شود. تاكنون پيشنهاداتي از سوي كشور عربستان براي سفر حج به خانواده مقتول مطرح شده كه اينها به صورت غيررسمي و شفاهي عنوان شده است.
دواتگري اظهار داشت: بنده نشستهايي را در خصوص پيگيري مسئله با وزارت امور خارجه داشتهام و در ايام عيد نيز در خانه خانواده مقتول حاضر شدم. همچنين حدود يك ماه پيش جلسهاي ميان خانواده مقتول با رئيس مجلس شوراي اسلامي انجام شد و طي مذاكراتي كه اينجانب با دادستان عمومي تهران (جعفري دولتآبادي) داشتم بنا شد تا وي نيز ملاقاتي را با اولياي دم داشته باشد.
وي ادامه داد: من موضوع را از طريق قضايي و ديپلماتيك پيگيري ميكنم تا مبادا حقوقي از يك شهروند ضايع شود و پيگيريها در اين باره كه با توجه به موج انتخابات با كندي همراه شده بود، در هفته آينده با جديت انجام ميشود.