توصیف حج در وبلاگ کاروان حج شهرستان خواف
مدیر کاروان حج ۱۹۳۴۰ شهرستان خواف در مطلبی از وبلاگش آورده است: حج، دریایی است موجخیز و گهرساز. هر که به ژرفای معارفش فرو رود و در اعماق حکمتهایش غواصی کند.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، عبدالقدوس موحدي، مدير كاروان حج ۱۹۳۴۰ شهرستان خواف از توابع استان خراسان رضوي در مطلبي از وبلاگش آورده است: حج، شهري است بزرگ كه كعبه، كانون و مركز آن است و مناسك، آييننامه زيستن در اين شهر قانونمند. در اينجا هر تخلفي قرباني ميخواهد. حج، شهري است آباد و آزاد كه وطنِ هر موحد است و زادگاه دين و خاستگاه قرآن و هر كه اهل اين ديار است، حاجي است. اينجا حاكم خداست و آنكه به اين مكان گام مينهد، وارد منظومه بندگي ميشود.
در ادامه اين يادداشت ميخوانيم: حج، دريايي است موجخيز و گهرساز. هر كه به ژرفاي معارفش فرو رود و در اعماق حكمتهايش غواصي كند، مرواريدهاي گرانبها و بيبديل به چنگ ميآورد و هر كه بر ساحل به تماشا بايستد، هر چند به گوهر نرسد، ولي تلاطم امواج و نسيم ساحل اين دريا، روحش را شاداب ميكند.
موحدي حج را ندايي پيچيده در گوش زمان، برخاسته از حنجره ابراهيم و نشسته بر گوش جان ميليونها موحد ابراهيمي دانسته و در ادامه يادداشت خود آورده است: حج ندايي است كه از هر ديار دور و نزديك، از هر شهر و روستا، از هر فراز و فرود، مهمان ميطلبد. ضيافتي با مهماني خدا و سفرهاي گشوده تا ابديت، تا آخرت، تا بهشت، تا رضوان و رحمت تا عفو و مغفرت كه آهنگ ملكوت دارد و نغمه خلد برين.
اين وبلاگ نويس در مطلبي ديگر به سابقه تاريخي كعبه پرداخته و نوشته: كعبه، اين فرودگاه فرشتگان الهي، برخلاف تصور رايج مردم، پيشينهاي فراتر از عصر ابراهيم خليل و فرزندش اسماعيل دارد.
روايات اسلامي از پيشينه تاريخي شهر مكه و ارزش والاي اين سرزمين سخنان بسيار به ميان آورده اند. بيشك، كعبه اولين پايگاه توحيد و نخستين خانهاي است كه به منظور عبادت بندگان بنا شده است.
اين مطلب در ادامه تصريح كرده كه در آيه ۹۶ سوره آل عمران، قرآن كريم در اشاره به اين حقيقت مهم آمده است: «نخستين خانهاي كه براي مردم (و نيايش خداوند) قرار داده شد، همان است كه در سرزمين مكه است؛ كه پربركت و مايه هدايت جهانيان است. » همچنين وقتي يهود از تغيير قبله مسلمانان خشمگين شدند و پشت كردن به بيت المقدس را نوعي بياحترامي به اين شهر كهن و معبد پرسابقه تلقي كردند، قرآن، آنان را متوجه پيشينه تاريخي كعبه ساخت و كعبه را داراي پيشينهاي بيشتر و ارزشي كهنتر معرفي كرد و آن را بيت عتيق، خانه كهن و ديرپاي و سابقهدار خواند.
گفتني است، عموم علاقهمندان براي مطالعه محتواي اين وبلاگ مي توانند به آدرس اينترنتي www. hajrazavi19340.blogsky.com مراجعه كنند.
يادآور مي شود، سلسله گزارش هاي معرفي وبلاگ مديران حج تمتع كشور ادامه خواهد داشت.