شیوه های تبلیغی مناسب برای ترویج حجاب

حجت الاسلام والمسلمین جاوری خواستار ارائه شیوه های تبلیغی مناسب برای ترویج حجاب در سفر معنوی عتبات عالیات شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع‌رسانی حج از کربلای معلی، حجت الاسلام والمسلمین رحمت الله جاوری جانشین نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق در جلسه توجیهی ویژه روحانیان و مداحان کاروان ها که صبح روز گذشته برگزار شد، بی توجهی برخی به حجاب را از مشکلات پیش آمده در سفر زیارتی عتبات برشمرد.

وی با بیان اینکه وضعیت حجاب با ورود ماهواره، اینترنت و مدهای مختلف از طریق مسافرت به کشورهای دنیا روز به روز بدتر می شود، عدم برنامه ریزی صحیح فرهنگی در داخل کشور و عدم جذب روحانیان و مسوولان فرهنگی برای ارتباط هرچه بیشتر با نسل جوان را سبب افزایش این معضل اجتماعی عنوان کرد.

جانشین نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق با اشاره به اینکه برخی افراد با ظاهر نامناسب در کاروان های عتبات به ویژه کاروان های آزاد مشاهده می شوند، خواستار ارائه شیوه های تبلیغی مناسب برای ترویج حجاب در سفر معنوی عتبات عالیات شد و راهکارهای ارائه شده در برخورد با بدحجابی را پخته و صحیح ندانست.

وی اضافه کرد: وقتی جوانان به تماشای فیلم های مستهجن ماهواره می نشینند، انتظار برای پوشیدگی بیهوده است و برخورد روز افزون با بی حجابی نتیجه ای هم ندارد، باید برای مبارزه با پدیده بدحجابی راهکارهای مناسب تری را برنامه ریزی کرد.

حجت الاسلام جاوری بر انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سفر معنوی عتبات تأکید کرد و افزود: افرادی که در سفر با معنویت و پر قداست کربلا حجاب خود را رعایت کنند، از اینجا بیمه شده و پس از بازگشت به میهن اسلامی ایران، یک مبلغ قوی در خانواده و فرهنگ بومی شهرشان خواهند بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از مداحان خواست که از خواندن روضه هایی که سبب هتک حرمت ائمه اطهار(ع) می شود خودداری کنند و همچنین مستندگویی، شناخت خرافه، مجهز شدن به علم برای مبارزه با خرافه را از لوازم کار روحانیان برشمرد و بر رعایت آداب اجتماعی در طول این سفر زیارتی تأکید کرد.


| شناسه مطلب: 3804