طبخ روزانه بیش از 45 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی در مکه

روزانه بیش از 45 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی در مکه مکرمه طبخ می شود...

روزانه بیش از 45 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی در مکه مکرمه طبخ می شود.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج به مکه مکرمه، کار پخت غذا برای زائران ایرانی را دو آشپزخانه مرکزی در مکه به نام های "ابوجدائل" و "ریاده العوالی" بر عهده دارند که حدود 35 هزار پرس غذا در آشپزخانه "ابوجدائل" و حدود 10 هزار پرس نیز در آشپزخانه "ریاده العوالی" پخته می شود.

تمامی مراحل طبخ غذا در این دو آشپزخانه توسط آشپزان و عوامل ایرانی و به صورت بهداشتی انجام می گیرد.

قیمه بادمجان، سبزی پلو با ماهی، قورمه سبزی، زرشک پلو با مرغ، شویدباقالا با مرغ، چلوکباب کوبیده غذاهایی است که برای وعده ناهار زائران طبخ می شود و برای وعده شام نیز خوراک مرغ، خوراک گوشت، خوراک جوجه کباب، خوراک همبرگر و خوراک شنسیل مرغ کبابی سرو می شود.


| شناسه مطلب: 3825