گزارشی از زائران حج کاروان ۲۰۰۱۲ شوشتر

مدیر کاروان حج ۲۰۰۱۲ شهرستان شوشتر در وبلاگش به ارایه گزارشی از دومین جلسه زائران حج زباندان و تحصیل کرده کاروان ۲۰۰۱۲ شوشتر پرداخته است.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، حميد سالم پور مدير كاروان حج ۲۰۰۱۲ شهرستان شوشتر از توابع استان خوزستان است كه با راه اندازي وبلاگي به دنبال اطلاع رساني درباره سفرهاي زيارتي حج تمتع، عمره و عتبات عاليات عراق و سوريه است.
بنابر اين گزارش، سفر حج تمتع ۹۲، اخبار شهرستان شوشتر و استان خوزستان، سفر حج تمتع ۹۰، اخبار عمره، اخبار عتبات عاليات عراق، اخبار سوريه، مباحث مرتبط به سفرهاي زيارتي، مباحث اسلامي و مذهبي و تاريخي و همچنين بهداشت و سلامت از جمله موضوعات دسته‌بندي شده در اين وبلاگ است.
همچنين نماز امام جماعت شيعي در مسجدالحرام و «مناسك عمره مفرده» را الكترونيكي مطالعه كنيد، دو پيوند روزانه اين وبلاگ است كه مخاطبان مي‌توانند با مراجعه به آدرس اينترنتي آن، آخرين اخبار و اطلاعات كاروان‌هاي زيارتي شهرستان شوشتر را مطالعه كنند.
اين وبلاگ نويس با درج گزارشي از دومين جلسه زائران حج زباندان و تحصيل كرده كاروان ۲۰۰۱۲ شوشتر كه روز جمعه ۷ تير ماه سالجاري در محل حسينيه احباب الحسين (ع) اين شهرستان برگزار شد، به تشريح سخنراني حجت الاسلام سليماني، امام جمعه شوشتر در رابطه با فعاليت تبليغي وهابيت در دوران حج پرداخته است.
اين استاد حوزه علميه در اين مراسم به ذكر ويژگي‌هاي وهابيت پرداخت و اظهار داشت: بيان «تجسيد و تشبيه براي خداوند» از ويژگي‌هاي وهابيت است، اين در حاليست كه دومين ويژگي اين فرقه «پايين آوردن مقام انبياء و اولياء» و در نهايت انكار فضائل اميرالمؤمنين (ع) و اهل البيت (ع) " است.
حجت الاسلام سليماني منكرين فضائل اهل البيت (ع) را ناصبي خواند و افزود: بعضي از نواصب از خاندان طهارت (ع) بدگويي نيز مي‌كنند، اين در حاليست كه ابن تيميه با استناد به جمله يكي از علماي اهل سنت «اهل تسرع» است، يعني سريع نظر مي‌دهد و بدون تحقيق و كنكاش تأييد و رد مي‌كند.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به نظر ابن حجر عسقلاني و ابن حجر هيتمي از علماي اهل سنت اظهار داشت: اين دو عالم مي‌گويند ابن تيميه براي رد اين رافضي (علامه حلّي) احاديث مسلّم اسلامي را رد كرده است، پس از مرگ ابن تيميه افكار و عقايد انحرافي ايشان از بين رفتند تا اينكه محمد بن عبدالوهاب (تولد ۱۱۱۵ – وفات ۱۲۰۶) افكار ابن تيميه را زنده كرد و در بعضي موارد به افكار انحرافي شدت بيشتري بخشيد.
وي علل موفقيت محمد بن عبدالوهاب نسبت به ابن تيميه در ترويج افكار و عقايد انحرافي را دانست و افزود: ابن تيميه در دمشق زندگي كرد و اين شهر مركز علم و فرهنگ و كلام بود بنابراين علماء به محض مطرح نمودن افكار غلط با او برخورد كردند اما محمد بن عبدالوهاب در نجد رشد كرد و اين منطقه از سواد بهره اي نداشت بنابراين فقر فرهنگي نجد يكي از عوامل موفقيت آنان بود.
حجت الاسلام سليماني ادامه داد: آل سعود از افكار محمد بن عبدالوهاب حمايت نظامي كردند، ضمن اين‌‍كه انقراض عثماني ها، نقش انگليس در ترويج افكار وهابيت و إعمال قدرت و استفاده از زور و اختناق شديد در عربستان در ترويج افكار و عقايد انحرافي محمد بن عبدالوهاب مؤثر بوده است.
گفتني است، عموم علاقه‌مندان براي مطالعه محتواي اين وبلاگ مي توانند به آدرس اينترنتي www.hajsalempoor90.blogfa.com مراجعه كنند.
يادآور مي شود، سلسله گزارش هاي معرفي وبلاگ مديران حج تمتع كشور ادامه خواهد داشت.
براي مشاهده بخش «وبلاگ هاي حج» اين پايگاه اينجا را كليك كنيد.