مطاف موقت در روزهای آینده به بهره برداری می‌رسد


صحن طواف معلق برای زائران خاص (معلول، جانباز و…) در مسجدالحرام طی روزهای آینده افتتاح خواهد شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، عبدالرحمن بن عبدالعزيز السديس رئيس كل امور حرمين شريفين از افتتاح صحن طواف معلق طي روزهاي آينده خبر داد.
وي هدف از بازديد خود را اطمينان يافتن از آماده شدن مطاف معلق و آماده شدن آن براي استقبال از طواف كنندگان اعلام كرد و گفت: آخرين اقدامات براي آماده شدن صحن طواف معلق باقي مانده است.
شايان ذكر است، ظرفيت صحن طواف موقت مخصوص زائران خاص (معلول و…)، ۱۵۰۰ طواف كننده در ساعت اعلام شده است كه به شكل دايره اي به موازات رواق قديم و مشرف به كعبه مشرفه به عرض ۱۲ متر و ارتفاع ۱۳ متر ساخته شده تا حركت ميان زائران خاص و طواف كنندگان در صحن طواف در طول مدت اجراي طرح توسعه مطاف اصلي و نهايي جدا شود.
صحن طواف موقت متشكل از دو طبقه است كه با سطح طبقه اول متصل خواهد شد به طوري كه از دو ورودي اصلي و فرعي و خروجي اضطراري تشكيل مي‌شود.
السديس اظهار داشت: طرح توسعه در مساحت ۲۰۰ هزار متر مربع اجرا مي‌شود تا ظرفيت مطاف به ۳۰۰ هزار نمازگزار برسد.