افطار روزانه ۲۵۰ هزار زائر در مسجدالنبی+عکس
روزانه ۲۵۰ هزار مسلمان از سراسر جهان در زیر سایبانهای محوطه خارجی مسجدالنبی در مدینه منوره افطار میکنند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، براساس سنتهاي شهر مدينه، ساكنان اين شهر غذاي افطاري خود را پس از نماز عصر به مسجد النبي ميبرند تا آن را ميان زائران توزيع كنند.
برخي اين غذا را در محوطه خارجي مسجد قرار داده و برخي ديگر آن را ميان زائران داخلي مسجد توزيع ميكنند.
افطار در مسجد النبي شهر مدينه عموما از خرما، آب ميوه، شير، ماست، آب و ميوه تشكيل شده است و مردان جوان و حتي سالخورده در كنار هم تلاش ميكنند كه اين غذاها را ميان زائران پخش كنند.
برخي در محوطه خارجي مسجد وعدههاي غذايي شامل گوشت يا مرغ با برنج به همراه ميوه و قهوه عربي نيز در اختيار زائران ميگذارند.
زائران مسجد النبي معمولان با استفاده از ميزهاي بزرگ غذا براي افطار بدون توجه به نژاد، رنگ يا زبان در كنار يكديگر مينشينند.
بسياري از زائران اظهار ميدارند ترجيح ميدهند بيشتر وقت خود را در مسجد النبي سپري كنند و شب هنگام براي استراحت و خواب شبانه به هتلها و محل اقامت خود بازگردند.