اقدام جالب برای مسافران در حرم حضرت عبدالعظیم

مسئولان حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی با تدبیر جالبی مکان‌های خاصی که در معرض دید روزه داران نیست را برای آب خوردن کسانی که روزه دار نیستند فراهم کرده‌اند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، ماه رمضان ماه روزه داري است و حرمت و شئوني دارد و همه مسلمانان حتي آنان كه عذري براي روزه خواري دارند و بايد روزه شان را بخورند موظف به رعايت اين حرمت و شئون هستند. از جمله اين شئون عدم تظاهر به روزه خواري است.
بنابراين بر مبناي انديشه اسلامي تظاهر به روزه خواري حرام است و حتي آنان كه روزه دار نيستند بايد اين حرمت راحفظ كنند.
اين در حالي است كه برخي از مكان ها محل عبور و مرور مسافرين است. مسافريني كه روزه داري براي آنان واجب نيست و بايد روزه خود را بخورند.
يكي از اين مكان ها كه اتفاقا محل مراجعه مسلمانان و معتقدان ديني است حرم‌هاي مقدس ائمه و امامزادگان از جمله اين مكان‌ها هستند.
اگرچه كسي در اين مكان‌هاي مقدس روزه خواري كند و مثلا از آبخوري اين مكان‌ها آب بنوشد مصداق تظاهر به روزه خواري نخواهد بود اما مسئولين حرم مطهر حضرت عبدالعظم حسني امكاني فراهم كرده‌اند كه همه كساني كه مسافر هستند و نمي‌توانند روزه بگيرند به راحتي بتوانند از آبخوري‌هاي اين مكان با حفظ شأن و حرمت ماه رمضان استفاده كنند.
بر اساس اين گزارش مسئولان اين مكان مقدس با كشيدن پارچه‌اي برزنتي دور آبخوري‌هاي حرم مطهر حضرت عبدالعظيم(ع) امكان در معرض روزه داران، آب خوردن را براي كساني نمي‌توانند روزه بگيرند فراهم كرده‌اند.
به نظر مي رسد اين اقدام مي‌تواند براي ديگر مكان‌هاي مقدس كه محل مراجعه مسافران است و عموما مسافران زيادي در آنجا رفت و آمد مي‌كنند راه كار مناسبي براي حفظ حرمت و شأن ماه رمضان باشد.