کتاب نقدی بر عجیب‌ترین دروغ تاریخ منتشر شد

کتاب مهدی مهم‌ترین حقیقت تاریخ در نقد کتاب عجیب‌ترین دروغ تاریخ از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت منتشر شد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني حج، كتاب مهدي (عجل الله تعالي فرجه الشريف) مهم‌ترين حقيقت تاريخ به قلم مجتبي گودرزي در نقد كتاب عجيب‌ترين دروغ تاريخ به تازگي از سوي حوزه نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت به زيور طبع آراسته شده است.
آينده روشن جهان با ظهور منجي، از جمله باورهايي است كه همه اديان الهي و برخي اديان غير الهي به آن عقيده دارند؛ اين منجي در اسلام به مهدي موعود، معروف و از نسل پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و از فرزندان حضرت علي عليه‌السلام و فاطمه عليهاالسلام است.
اعتقاد به وجود منجي بين همه مسلمانان مشترك است و اختلاف در تولد يا متولد نشدن منجي است؛ شيعه به تولد منجي اعتقاد دارد، اما اهل سنت در اين‌باره اختلاف دارند، برخي دانشمندان اهل سنت مانند شيعه معتقدند كه منجي متولد شده و عده‌اي تولدش را رد مي‌كنند.
در اين ميان برخي فرقه‌هاي منحرف مي‌كوشند عقيده به مهدويت را به شيعه منحصر بدانند و با ايجاد شبهه، اصل اعتقاد به مهدويت را نيز زير سؤال برند كه نوشتار اين كتاب، پاسخ به شبهه‌هايي است كه در يكي از كتاب‌هاي فرقه وهابيت درباره اعتقاد به منجي نوشته شده است.
كتاب مهدي مهم‌ترين حقيقت تاريخ در سيزده فصل به رشته تحرير در آمده كه مهدويت و روايات شيعه، مهدويت و عالمان شيعه، دلايل عقلي و نقلي بر ضرورت وجود حجت، نام حضرت، نسبت حضرت و ولادت حضرت مهدي، شش فصل ابتدايي آن را تشكيل مي‌دهد.
فصل هفتم تا سيزدهم اين كتاب به عنوان‌هاي شاهد ولادت آن حضرت، غيبت آن حضرت، فلسفه غيبت، دليل ظهور نكردن حضرت مهدي، مكان و چگونگي زندگي حضرت مهدي، حوادث پس از ظهور و مدت حكومت و قلمرو حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه مزين شده است.
در مقدمه اين كتاب مي‌خوانيم: «امروزه با وجود باورهاي مشترك بسيار ميان دو مذهب تشيع و تسنن و ضرورت وحدت مسلمانان، فرقه‌اي ساختگي به نام وهابيت، مي‌كوشد تا با ايجاد اتهام‌هاي واهي و مخدوش كردن چهره شيعه اثنا عشري اختلاف ميان شيعه و سني را عميق‌تر كند.»
اين نوشتار مي‌افزايد: «اين فرقه در سال‌هاي اخير، كتاب‌هاي بسياري درباره مسائل اختلافي با رويكرد تهمت و افترا و طرح مسائل ضعيف و مطرود از ديدگاه شيعه،‌ به چاپ رسانده كه يكي از آنها كتاب «متي يشرق نورك ايهاالمنتظر» تأليف عثمان بن محمد الخميس است.
كتاب مهدي (عجل الله تعالي فرجه الشريف) مهم‌ترين حقيقت تاريخ به قلم مجتبي گودرزي در قطع رقعي، 192 صفحه، شمارگان 5000 نسخه و به قيمت 3500 تومان از سوي مؤسسه فرهنگي هنري مشعر منتشر شده است.