اخبار حج وزیارت در رسانهها ۱۳ مرداد ماه ۹۲
اخبار حج وزیارت در رسانهها روز یکشنبه ۱۳ مرداد ماه سال ۹۲
اخبار حج و عمره:
• ساخت پل طواف براي معلولين تا پايان ماه مبارك رمضان
• وزارت بهداشت عربستان آمادگي خود را براي حمايت حجاج از بيماري كرونا اعلام كرد
• تخريب ۴۰ درصد ساختمانهاي واقع در طرح توسعه حرم نبوي
• درخواست از مردم مكه مكرمه براي به تاخير انداختن مناسك
• نظر سازمان حج و زيارت درباره كاهش مدت اقامت زائران در عربستان
اخبار عتبات:
• مديركل عتبات عاليات: هيچ محدوديتي در اعزام زائران به عتبات وجود ندارد/ثبت نام بيش از ۸۰ هزار متقاضي
• دبير ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان: نتايج قرعهكشي عتبات دانشجويي تا پايان امروز اعلام ميشود
اخبار عربستان
• حمله به مسجد استان شيعه نشين «الاحساء» عربستان
• چرا رئيس دستگاه اطلاعاتي عربستان به روسيه رفت! ؟
• سمينار «ليلةالقدر» در عربستان برگزار ميشود
• نشست امنيتي كاخ سفيد درباره تهديد تروريستي از شبه جزيره عربستان
• شاه عربستان و رييس جمهور يمن ديدار كردند
• عضوهيئت شوراي وزيران عربستان وارد تهران شد
• الرياض: گراني كالاها مردم عربستان را به ستوه آورده است
اخبار عراق:
• وعده حل موضوع پرداخت غرامت جنگي عراق به ايران
• حملههاي تروريستي عراق ۸ كشته و۱۷ زخمي به جا گذاشت
• اينترپل از فرار رهبران القاعده از زندانهاي عراق نگران شد
• تولد كودكان ناقص نتيجه حضور آمريكا در عراق
اخبار سوريه:
• خوردن گوشت گربه در سوريه حلال شد!
• پيشنهادهاي انديشكده آمريكايي به كنگره براي برخورد با ايران در سوريه
• دعوا ميان جبهةالنصره و ارتش آزاد سوريه بالا گرفت
• كشته شدن سه متخصص ساخت موشك در سوريه
• حكم شرعي جبهه النصره عليه ارتش آزاد
اخبار جهان اسلام:
• كابوسي كه در حال حاضر خواب راحت را از آمريكا گرفته، چيست؟
• نشست مقامات ارشد دولت آمريكا براي بررسي تهديدات القاعده
• توطئه بيوتروريسم غرب عليه جهان اسلام و شيعيان
• روزه خواري دسته جمعي در رمضان با هدف جدايي طلبي
اخبار سياسي و اجتماعي داخل كشور:
• نخست وزير سوريه: حامل پيام اسد به رهبري ايران هستم
• ليست قطعي وزراي پيشنهادي روحاني به مجلس
• وزير جنجالي دولت روحاني!
• وزير كشور بايد چه ويژگيهايي داشته باشد؟
• دعوا بر سر نفت و وزارت نفت شدت ميگيرد
• ليست قطعي وزرا و همراهان روحاني در مراسم تحليف
جهت استحضار نماينده محترم ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني
• اخبار حوزه اجرايي و عملياتي حج و عمره
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : حج نيوز
ساخت پل طواف براي معلولين تا پايان ماه مبارك رمضان
عربستان براي خاتمه دادن به نخستين مرحله پروژه افزايش ظرفيت طواف كنندگان از ۴۵ هزار نفر در ساعت به ۱۰۵ هزار نفر در ساعت و همچنين فراهم نمودن شرايط طواف براي ويلچري ها، نابينايان و معلولين قبل از نيمه ماه مبارك رمضان تلاش مينمايد.
به گزارش حج نيوز به نقل از روزنامه المدينه عربستان، رييس كل امور مسجدالحرام و حرم نبوي از باز كردن وروديهاي مسجدالحرام از سه جهت براي خط پل طواف (كه فعلاً در دست اقدام است) خبر داد.
بر اساس اين گزارش، پل طواف در نزديكي منطقه مكبريه و شبستانهاي عباسي قرار دارد و بصورت دايرهاي كعبه را در برخواهد گرفت تا افراد ويلچري و سالمندان و معلولين بتوانند از بقيه طواف كنندگان جدا شوند.
دكتر سديس گفت: شركت پيمانكار پروژه وعده داده است نخستين مرحله اين طرح كه استفاده از طبقه همكف و قسمتي از طبقه اول مسجد است را تا پايان ماه مبارك رمضان تحويل دهد.
وي افزود: پادشاه عربستان شخصاً پيگير است كه اقدامات اتخاذ شده در بالاترين كيفيت و بهترين سطح و در زمانبندي تعيين شده يعني در سال ۱۴۳۶ بصورت نهايي انجام شود.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : حج نيوز
وزارت بهداشت عربستان آمادگي خود را براي حمايت حجاج از بيماري كرونا اعلام كرد
وزارت بهداشت عربستان آمادگي خود را براي حمايت حجاج از بيماري كرونا اعلام كرد.
به گزارش «حج نيوز» به نقل از روزنامه المدينه، دكتر خالد بن محمد مرغلاني- مشاور وزير بهداشت و مدير كل روابط عمومي نظارت و اطلاعرساني وزارت بهداشت عربستان اعلام كرد: شيوع ويروس «كرونا» در عربستان بسيار محدود است و وزارت بهداشت برنامه بهداشتي جامعي را در اين خصوص بكار گرفته است.
وي ادامه داد: مواردي كه از اين بيماري مشاهده شده، بيماري حاد تنفسي است كه نمونه جديد اين ويروس است و انتشار محدودي دارد.
وي در مورد راههاي پيشگيري از شيوع اين بيماري گفت: بعلت نامشخص بودن منشأ اين بيماري و راههاي مسري بودنش با اطلاعاتي كه در دسترس هست ميتوان گفت: دوري از افراد مبتلا به اين بيماري و شستشوي مرتب دستها و آگاه نمودن مبتلايان به ضرورت مراجعه فوري به نزديكترين مراكز درماني و اهميت استفاده آنها از دستمال كاغذي يكبار مصرف در هنگام عطسه و يا سرفه و معدوم كردن اين دستمالها بهترين راه پيشگيري از اين بيماري است.
دكتر خالد ضمن اعلام آمادگي وزارت متبوع وي براي حمايت حجاج از خطر اين ويروس و ويروسهاي مشابه گفت: همانطور كه كشور عربستان اهميت ويژه اي را براي ارائه خدمات درماني به ميهمانان خدا و عمره گزاران قائل است، بخش سلامت وزارت بهداشت نيز با برنامه جامعي كه همه ساله آنرا بكار ميگيرد، با همكاري ساير واحدهاي درماني از قبيل كلينيكها و بيمارستانها بويژه آن دسته كه در مناطق برگزاري حج متمركزند، همچنين با بهرهبرداري از سامانه پيشگيري از بيماريهاي واگير به كمك كادر مجهز همراه با تهيه اتاقهاي قرنطينهاي و لابراتورهاي مخصوص براي كشف و تشخيص سريع انواع بيماري توانسته است با هماهنگي جهات پزشكي ذيربط در بيمارستانهاي دولتي و خصوصي جهت تشخيص سريع بيماري و اطلاع رساني و طرز پيشگيري از سرايت آن، فعاليت كند.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : حج نيوز
تخريب ۴۰ درصد ساختمانهاي واقع در طرح توسعه حرم نبوي
طرح توسعه حرم نبوي: تخريب ۱۰۰ واحد مسكوني و پرداخت خسارتهاي جبراني ناشي از آن به مبلغ ۲۵ ميليارد ريال سعودي
به گزارش حج نيوز به نقل از روزنامه المدينه، شركتهاي اجرايي تخريب هتلها و واحدهاي مسكوني براي پروژه توسعه حرم نبوي در حال سبقت با زمان هستند. اين شركتها حدوداً سه ماه كار خود را در بخش شرقي حرم نبوي شروع كردهاند و تا بحال ۶۰٪ اين تخريب را انجام داده اند.
تخريبهاي صورت گرفته شامل ۲۵ هتل كه مهمترين آنها هتل دخيل و هتل دله و هتل اوقاف بود و تعدادي از واحدهاي مسكوني، بازار انصار و بيمارستان الولاده و غيره بوده است.
خبرها حاكي است كه تعداد ۱۰۰ واحد مسكوني و هتل به مساحت ۱۲/۵ هكتار از دو بخش شرقي و غربي حرم نبوي با پرداخت خسارت جبراني به مبلغ ۲۵ ميليارد ريال سعودي كاملاً تخريب شدهاند.
شركتهاي اجرايي در بخش نخست اقدامات خود، بازار انصار و تعدادي از هتلهاي بزرگ شامل بقيه هتلها و واحدهاي مسكوني (قبل از فرارسيدن ماه مبارك رمضان) تخريب نموده و پس از پايان ماه مبارك، تخريب بخش غربي حرم نبوي همزمان با بخش شرقي صورت خواهد پذيرفت.
از طرفي ديگر دكتر تنضيب الفايدي – متخصص آثار باستاني مدينه ميگويد: در بخش شرقي حرم نبوي هيچگونه آثار تاريخي وجود ندارد و آثار موجود فعلاً در طرف شمال غربي يعني چاه بضاعه از چاههاي پيامبر اكرم (ص) بوده و در نزديكي خانههاي قبيله بنيساعده و در جوار «سقيفه» آنها بوده است.
دكتر فايدي ادامه داد: آثاري كه اكنون وارد توسعه حرم نبوي خواهد شد كوهي بنام «سليع» است كه جنب ورودي پاركينگهاي شمالغربي حرم قرار دارد. اين كوه نسبتاً كوچك در جنب منطقه «سلع» واقع شده و خانههاي قبيله «بني اسلم» از مهاجرين دوران پيامبر اكرم (ص) در همين منطقه بوده است. اين كوه دايرهاي، قسمتي از كوههاي «سلع» را تشكيل ميدهد.
وي افزود: از آثار تاريخي ديگر كه وارد پروژه توسعه حرم نبوي خواهد شد، «سقيفه بني ساعده بن كعب» از قبيله خزرج است كه از انصار بودهاند. اعضاي اين قبيله در كنار چاه آب «بضاعه» گردهم ميآمدند. اكنون محل اين «سقيفه» در جهت غربي پروژه توسعه حرم نبوي واقع است.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : حج نيوز
درخواست از مردم مكه مكرمه براي به تاخير انداختن مناسك
اداره كل امور حرمين شريفين از مردم و افراد مقيم در مكه مكرمه خواست مناسك خود را به سبب طرح توسعه صحن طواف به تاخير بيندازند.
اداره كل امور مسجدالحرام و حرم مطهر نبوي (ص) از طريق ارسال پيامك به تلفنهاي همراه شهروندان و افراد مقيم در مكه مكرمه از آنها خواست به سبب طرح توسعه صحن طواف و محدود بودن فضا و دادن فرصت به عمره گزاران و زائران خارج از عربستان، مناسك خود را به تأخير بيندازند.
به نوشته الرياض، طرح توسعه صحن طواف همچنان ادامه دارد، از مهمترين طرحهاي توسعه در مسجدالحرام است كه از نظر چالشي بودن نيز از مطرحترين اين طرحها به شمار ميرود به ويژه اينكه از جمله بخشهايي است كه هرگز در طول شبانه روز از وجود طواف كنندگان خالي نميشود.
اين روزنامه نوشت صحن مطاف پس از تكميل طرح توسعه به ظرفيت ۱۰۵ هزار طواف كننده در ساعت خواهد رسيد، اين طرح در چند مرحله اجرا ميشود كه آخرين مرحله آن در سال ۱۴۳۶ قمري به اتمام خواهد رسيد.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : قدس آن لاين
نظر سازمان حج و زيارت درباره كاهش مدت اقامت زائران در عربستان
عاون حج و عمره سازمان حج و زيارت گفت: طول مدت سفر زائران حج تمتع سال ۹۲، ۳۰ تا ۳۵ روز است كه براساس ظرفيتهايي كه سازمان هواپيمايي عربستان ارائه ميكند قابل تغيير است.
به گزارش ايسنا، غلامرضا رضايي اظهار كرد: حج تمتع امسال نيز مانند سالهاي گذشته به مدت ۳۰ تا ۳۵ روز است كه بهصورت متغيير و براساس برنامهٔ پروازي كه كشور عربستان در اختيار ما قرار ميدهد، برنامهريزي شده است.
وي دربارهٔ كاهش تعداد روزهاي حضور زائران ايراني در حج تمتع امسال، گفت: چنين خبري صحت ندارد و اين روال مانند سالهاي گذشته است. فقط برخي كاروانها در سالهاي گذشته، ۴۰ يا ۴۱ روز در عربستان حضور داشتند؛ اما تعداد اين كاروانها بسيار كم بود. اين در حالي است كه اكثر كاروانها بين ۳۰ تا ۳۵ روز در عربستان اقامت داشتند.
رضايي افزود: سازمان حج و زيارت تلاش ميكند با رايزني با سازمان هواپيمايي عربستان دربارهٔ اختصاص پروازهايي به ايران، مدت زمان حضور زائران ايراني را بيشتر كند.
بنابر اعلام سازمان حج و زيارت، نخستين گروه زائران ايراني حج تمتع امسال ۲۳ شهريورماه و آخرين گروه نيز ۱۷ مهرماه به زيارت خانهٔ خدا مشرف ميشوند. همچنين عمليات بازگشت حجاج ايراني به كشور از ۲۸ مهرماه امسال آغاز ميشود و ۱۸ آبانماه آخرين گروه حجاج ايراني به ميهن اسلامي بازميگردد.
براساس اعلام سازمان حج و زيارت، ۶۳هزار و ۹۹۰ زائر ايراني در حج امسال به زيارت خانهٔ خدا مشرف خواهند شد.
• اخبار حوزه عتبات
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : حج نيوز
مديركل عتبات عاليات: هيچ محدوديتي در اعزام زائران به عتبات وجود ندارد/ثبت نام بيش از ۸۰ هزار متقاضي
مسعود اخوان - مديركل عتبات عاليات سازمان حج و زيارت با اشاره به ثبت نام بيش از ۸۰ هزار متقاضي ايراني براي سفر به عتبات عاليات گفت: هيچ محدوديتي در اعزام زائر به عتبات وجود ندارد.
«اخوان» در گفتگو با حج نيوز ادامه داد: تا زماني كه تقاضاي زائران براي سفر به عتبات عاليات وجود داشته باشد ثبت نام انجام ميشود و هيچ محدوديتي در اعزام زائران به عتبات وجود ندارد و تا ۱۵ روز مانده اعزام سيستم براي ثبت نام باز است.
مديركل عتبات عاليات سازمان حج و زيارت يادآور شد: نام نويسي در كاروانهاي اين مرحله از اعزام از هفته گذشته آغاز شده است.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : راه دانشجو
دبير ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان: نتايج قرعهكشي عتبات دانشجويي تا پايان امروز اعلام ميشود
دبير ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان گفت: نتايج قرعهكشي عتبات دانشجويي تا پايان امروز از طريق سايت لبيك اعلام ميشود.
محمد زارع در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي « دانشجو»، گفت: مهلت ثبت نام دانشجويان براي اعزام به عتبات روز گذشته به پايان رسيد و عصر امروز قرعه كشي انجام ميشود.
دبير ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان اضافه كرد: اسامي دانشجويان بعد از قرعه كشي تا پايان امروز از طريق سايت لبيك اعلام ميشود.
لازم به ذكر است، ۳۶۰۰ نفر از دانشگاهيان سراسر كشور در قالب ۹۲ كاروان از ۲۹ مرداد تا ۱۵ مهر ماه سال جاري راهي عتبات عاليات ميشوند.
• اخبار سياسي و اجتماعي عربستان
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شبستان
حمله به مسجد استان شيعه نشين «الاحساء» عربستان
شبستان: مسجد «الصقعبي» در منطقه البندريه در استان الاحساء عربستان از سوي افراد ناشناس مورد حمله و تخريب قرار گرفت.
به گزارش شبستان به نقل از شبكه خبري «العالم»، نمازگزاراني كه براي اداي فريضه نماز جمعه به مسجد «الصقعبي» در منطقه البندريه در استان الاحساء عربستان آمده بودند، مشاهده كردند كه اشياء موجود در مسجد و صندليهاي مخصوص سالمندان شكسته و فرشهاي مسجد پاره شده و همه چيز كاملا به هم ريخته است.
شاهدان عيني به روزنامه الاحساء نيوز گفتند: مردم ضمن اعتراض به اين امر، از نيروهاي امنيتي خواستند تا از استمرار چنين حملاتي كه اخيرا مساجد عربستان شاهد آن بوده است، جلوگيري كنند. استان الاحساء اخيرا شاهد دو حمله مشابه افراد ناشناس به دو مسجد بوده است.
استان الاحساء كه جزو بزرگترين استانهاي عربستان محسوب ميشود، در منطقه شيعه نشين الشرقيه قرار دارد.
تاريخ خبر: ۷/۵/۹۲ : نيك نيوز
چرا رئيس دستگاه اطلاعاتي عربستان به روسيه رفت! ؟
نيك نيوز: سفر «بندر بن سلطان»، رئيس دستگاه اطلاعات و امنيت كشور عربستان سعودي به كشور روسيه تحول بزرگ و مهمي در عرصه بحران سوريه به شمار ميآيد.
در اين ارتباط منابع اطلاع رساني و خبري تأكيد كردند كه بهخلاف آنچه منابع خبري سعودي منتشر كردهاند، اين ديدار بهاصرار و پافشاري و درخواست حكومت سعودي انجام شده است.
اين منابع در ادامه افزودند: بندر بن سلطان در ديدار خود با پوتين خواستار عقب كشيدن رزمندگان حزبالله از سوريه شده و در اين ارتباط يك منبع آگاه در گفتوگو با پايگاه خبري سوري «اوقات شام» اظهار كرده كه بندر بن سلطان چنين خواستهاي نداشته است، چون حزبالله بهصورت مستقل عمل ميكند و هيچگاه در تصميمات خود بر طرفي چه داخلي و چه خارجي تكيه نكرده است.
وي خواستههاي بندر بن سلطان از روسها را موارد زير ميداند:
- گشودن مجدد كانالهاي ارتباط سعودي روسي بهدستور آمريكا پس از اينكه پرونده سوريه از دست قطريها خارج شد و به سعوديها سپرده شد.
- پذيرفتن آمريكا و عربستان سعودي اين امر كه امكان سرنگوني نظامي نظام سوريه وجود ندارد و به همين منظور واشنگتن و رياض هم اكنون براي تحقق دستاوردهاي سياسي مورد نظر خود به راهكار مذاكره و گفتوگو روي آورده و اين امر بهشكلي آشكار در سخنان و اظهارات الجربا، رئيس جديد ائتلاف معارضان سوري در حضور بدون هيچگونه پيششرط در كنفرانس ژنو۲ قابل ملاحظه است و براي گشودن بابهاي گفتوگو و مذاكره با سوريه بايد از طريق مسكو وارد عمل شد.
- عربستان بر اين باور است كه سوريها بهخوبي ميدانند كه عربستان همچون قطر نيست، بلكه كشوري بود كه همواره همكاريهاي گستردهاي با سوريها و مصريها داشته و هم اكنون عربستان سعودي بار ديگر تلاش دارد، اين نقش را دوباره احيا كند و راه بسته دمشق را بار ديگر بگشايد چون عربستان سعودي كنار سوريه داراي منافع مشتركي در لبنان در جنگشان عليه اخوان المسلمين است.
- عربستان سعودي خواهان تضمين و تعهدي سوري ايراني در اين خصوص است كه اين دو كشور بهخاطر اقدامات رياض در سوريه و مواضع اتخاذشده آن در قبال بحران سوريه، در صورت عدم دستيابي به هرگونه راهحل سياسي در قبال بحران اين كشور دست به اقدامي نظامي عليه اين كشور نميزدند، بلكه بهعكس خواهان گشودن صفحهاي جديد در روابط خود با اين كشور هستند.
- اما مهمترين پرونده مطرح شده از سوي سعوديها براساس تأكيد منابع آگاه عدم مانعتراشي و ايجاد چالش بر سر راه گفتوگوهاي سازش فلسطيني اسرائيلي است كه براي آمريكا از اهميت بسيار زيادي برخوردار است و بهاي عدم مانعتراشي در قبال گفتوگوهاي سازش توقف كمكهاي مالي و بهخصوص نظامي به گروههاي مسلح در سوريه و فراهم كردن زمينه غلبه بر آنها در اين كشور است. همچنين تركيه متعهد خواهد شد كه مرزهاي خود را بهروي ورود تروريست مسلح از اين كشور به سوريه از طريق تركيه خواهد بست كه اين بهمعناي غلبه ارتش سوريه بر تمام گروههاي مسلح در سوريه است.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شفقنا
سمينار «ليلةالقدر» در عربستان برگزار ميشود
به گزارش خبرنگار افتخاري بينالمللي قرآن (ايكنا)، دومين سمينار «ليلةالقدر» در ماه مبارك رمضان، فردا دوشنبه چهاردهم مردادماه در مسجد قبا در شهر مدينه منوره برگزار ميشود.
در اين سمينار شخصيتهاي ديني و مذهبي حضور خواهند داشت و سخنرانان در اين سمينار فضايل ليلهالقدر و اهميت آن و رابطه تزكيه نفس و توبه را مورد بررسي قرار ميدهند.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : ايرنا
نشست امنيتي كاخ سفيد درباره تهديد تروريستي از شبه جزيره عربستان
به گزارش ايرنا كاخ سفيد روز شنبه با انتشار بيانيه اي اعلام كرد: امروز بعد از ظهر، جلسه اي به رياست سوزان رايس، مشاور امنيت ملي، با حضور اعضاي بلندپايه امنيتي برگزار شد تا اوضاع را بررسي كرده و اقدامات لازم را به عمل آورند.
در اين بيانيه تاكيد شده كه باراك اوباما رييس جمهور آمريكا در جريان آخرين تهديدهاي تروريستي قرار گرفته است.
كاخ سفيد اطلاعات بيشتري از ماهيت اين تهديدها ارايه نكرده است.
در جلسه امنيتي امروز، چاك هيگل، وزير دفاع و جان كري، وزير خارجه آمريكا نيز حضور داشتند.
روز گذشته، وزارت خارجه آمريكا اعلام كرد كه در واكنش به يك تهديد ناشناس، كاخ سفيد تعدادي از سفارتخانهها و كنسولگريهاي خود در خاورميانه را روز شنبه تعطيل ميكند.
به دنبال اين تصميم سفارتخانهها و كنسولگريهاي آمريكا در كشورهاي بحرين، رژيم صهيونيستي، اردن، كويت، ليبي، عمان، قطر، عربستان سعودي، يمن، افغانستان و بنگلادش تعطيل شد.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : واحد مركز خبر
شاه عربستان و رييس جمهور يمن ديدار كردند
پادشاه عربستان و رييس جمهور يمن شنبه شب ديدار و درباره تازهترين تحولات منطقه اي و بين المللي گفتگو كردند. رسمي عربستان اعلام كرد ملك عبدالله بن عبدالعزيز و عبد ربه منصور هادي در اين نشست تحولات كنوني در عرصه منطقه اي و بين المللي، دورنماي روابط رياض - صنعا و راههاي حمايت و تقويت آن را در همه زمينهها بررسي كردند. شماري از مقامات بلندپايه عربستان و ابوبكر القربي وزير امور خارجه يمن در اين نشست حضور داشتند. به گزارش شين هوا از رياض، نواز شريف نخست وزير پاكستان نيز جمعه شب در ديدار با پادشاه عربستان و وليعهد اين كشور تازهترين تحولات منطقه اي و بين المللي و همچنين تقويت روابط را بررسي كرد.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : واحد مركزي خبر
عضوهيئت شوراي وزيران عربستان وارد تهران شد
وزير مشاور و عضو هيئت شوراي وزيران عربستان سعودي دقايقي قبل وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد. به گزارش خبرنگار واحد مركزي خبر، اين مقام عربستاني براي شركت در مراسم تحليف رئيس جمهور وارد تهران شده است. وي هنگام ورود در فرودگاه مهرآباد مورد استقبال آقاي عنايتي مديركل خليج فارس وزارت خارجه قرار گرفت. صدا و تصوير دارد
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : واحد مركزي خبر
الرياض: گراني كالاها مردم عربستان را به ستوه آورده است
الرياض نوشت براي مبارزه با گراني در عربستان بايد به ايجاد بخشهاي تعاوني روي آورد. روزنامه الرياض چاپ عربستان در مقاله اي به قلم عبدالله بن عبدالمحسن الفرج درباره گرانيهاي مواد غذايي و سبزيجات، نوشت: با وجود اينكه تورم و گراني پديده اي است كه همواره آن روبرو هستيم، انتظار داريم در مناسبت هايي مانند ماه رمضان، به اين مسئله بيشتر توجه شود. اگر طرفهاي مسئول مبارزه با گراني بر اساس دستورات صادره درباره نظارت و مبارزه با گرانفروشان، عمل ميكردند، اين اتفاق رخ نميداد، زيرا گراني كالاها هيچ توجيهي ندارد. گراني مواد غذايي در عربستان به حدي رسيد كه حتي رئيس مجمع حمايت از مصرف كننده نيز خشمگين و تحريم كالاها را خواستار شد. اما آيا ميتوان در اين ماه كالايي را تحريم كرد؟ و از آنجا كه مجمع حمايت از مصرف كننده، وزارت تجارت و صنعت و ساير طرفهاي ذيربط از حل مشكل گراني كالاها در ماه رمضان ناتوان شده اند، بايد به دنبال راه حل هايي متفاوت از راه حلهاي سال گذشته باشيم. در ادامه مقاله آمده است: مشكل عربستان اين است كه در آن فقط مالكيت خصوصي وجود دارد و براي شكستن اين انحصار نياز داريم كه به ايجاد بخشهاي تعاوني تشويق كنيم؛ چرا كه گروهها و بازارهاي تعاوني موفقيت خود را در جلوگيري از افزايش قيمتها در بسياري از كشورها ثابت كرده اند و به تجربه كويت و چين در اين خصوص بايد توجه شود. اما بايد اذعان كرد كه ايجاد بخشهاي تعاوني به تنهايي نميتواند، رويكردهاي برخي شركتها را براي به بازي گرفتن قيمت ها، از بين ببرد. اين مسئله به يك بررسي همه جانبه نياز دارد و بايد به بخش حقوقي و اجرايي اولويت داده شود؛ زيرا تغيير در قوانيني كه با انحصاري بودن ارائه كالاها مبارزه ميكند، بسيار مهم است و شايد اين مسئله به تاسيس هيئت هايي عالي با اختيارات زياد نيازمند باشد تا بتواند با انحصاري بودن برخي فعاليتها مبارزه كند.
• اخبار سياسي و اجتماعي عراق
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : مهر
وعده حل موضوع پرداخت غرامت جنگي عراق به ايران
به گزارش خبرنگار مهر، ۱۲هزار و ۱۰۱ روز از سرگيري طولانيترين نبرد كلاسيك قرن بيستم، ميان دو كشور ايران و عراق ميگذرد. نبردي كه از سوي كشور عراق به عنوان دولت آغاز كننده جنگ باعنوان قادسيه صدام و جنگ خليج اول نامگذاري شد كه ثمره اي جز هشت سال جنگ تن به تن نداشت. جنگي تحميلي كه با حمله به مراكز هوايي، نظامي و شهرهاي غيرنظامي ايران آغاز و با كشته و زخمي شدن بيش از يك و نيم ميليون نفر پايان يافت. بر اساس اين گزارش اين جنگ تمام عيار علاوه بر از بين رفتن هزاران سرمايه انساني براي ايران ۱۲۷۱ميليارد دلار هزينه مستقيم و غير مستقيم به همراه داشت به طوري كه آمارهاي بين المللي نشان ميدهند كه ۶۲۷ ميليارد دلار هزينه مستقيم و ۶۴۴ ميليارد دلار هزينه بازسازي ناشي از خرابيهاي جنگ تنها در كشور ايران برآورد شده است.
همچنين هزينه مالي مستقيم جنگ براي عراق شامل ۷۴ تا ۹۱ ميليارد دلار براي هدايت جنگ و۴۲ ميليارد دلار واردات اقلام نظامي بود. ايران هم حدود ۹۴ تا ۱۱۲ ميليارد دلار براي هدايت جنگ و ۱۲ ميليارد دلار براي واردات نظامي هزينه كرد. هزينه غيرمستقيم ناشي از كاهش درآمدهاي نفتي و توليدات كشاورزي دو كشور هم حدود ۵۶۱ ميليارد دلار براي عراق و ۶۲۷ ميليارد دلار براي ايران برآورد شدهاست. در طول جنگ، هر دو كشور ايران و عراق، يكديگر را به نقض حقوق اسراي جنگي و شكنجه آنان متهم كرده و در اين زمينه شكاياتي را به سازمان ملل ارائه كردند. در حالي كه در پايان اين عراق بود كه متهم به نقض حقوق بين المللي شد.
در طول ۲هزار و ۹۲۰روز دفاع ايران از مرزهاي آبي و خاكي كشور، بارها رژيم بعث عراق هزينههاي ميلياردي براي تجهيز ادوات جنگي و تجهيزات نظامي خود صرف كرد و در اين راه از نقض هيچ حقوق بشري فروگذاري نكرد. رژيم بعث در طول هشت سال جنگ بارها علاوه بر حمله به مراكز غير نظامي از بمبهاي شيميايي عليه ايران استفاده كرد و در طول ۳۷۸مورد حمله شيميايي به شهرهاي ايران، باعث كشته و مصدوم شدن بيش از ۵۰هزار ايراني شد. امروز فرماندهان جنگ ميگويند بيش از ۴۰۰ هزار قرباني سلاح شيميايي حاصل جنگ تحميلي در ايران داريم كه به دنبال پرونده جانبازي هستند. در دوران هشت سال دفاع ايران، بارها مرزهاي جنوبي و شهرهاي حاشيه خليج فارس ميان دو كشور رد و بدل شد به طوري كه آزادسازي خرمشهر و بازپس گيري آن از سوي كشور مهاجم، نقطه عطف بزرگي در جنگ ۸ ساله ايران و عراق به شمار ميرود كه پس از اين اتفاق بود كه دو كشور با تصميم سرنوشت ساز ادامه جنگ يا اعلام آتش بس روبرو شدند. البته آيت الله اكبر هاشمي رفسنجاني فرمانده جنگ در دوران دفاع مقدس ميگويد: يكي از دلايل پايان جنگ هراس از حملات شيميايي عراق عليه مردم شهرهاي بزرگ به خصوص تهران بود.
در سالهاي ۶۶ و ۶۷ سازمان ملل به خواست صدام به ايران اصرار كرد كه آتش بس را بپذيرد ولي موانع زيادي بر سر اين آتش بس وجود داشت. عراق همچنان بر نقض حق حاكميت بر اروندرود پافشاري ميكرد. از سوي ديگر عراق هنوز بخشهايي از خاك ايران را در تصرف خود داشت و امام خميني (ره) هم اصرار بر كناره گيري صدام داشتند و اين عوامل منجر شد تا ايران آتش بس پيشنهادي در قطعنامه ۵۱۴ شوراي امنيت را نپذيرد.
اصرار بر پذيرش آتش بس و پايان جنگ به يك قطعنامه محدود نشد و كشور عراق درست يك روز بعد از اعلام پذيرش قطعنامه ۵۹۸ به عنوان آتش بس پاياني جنگ هشت ساله ميان ايران و عراق از سوي سازمان ملل ان را پذيرفت. پذيرش بي چون و چراي قطعنامه از سوي كشور آغاز كننده جنگ در حالي اتفاق افتاد كه ايران يك سال پس از تصويب قطعنامه درست در تاريخ ۲۹ تير سال ۶۷ آن را پذيرفت.
سايه سنگين ديپلماسي ۲۳ساله بر روابط ايران و عراق
ايران و عراق در سال ۱۳۶۹و پيش از حمله عراق به كويت، توافق صلح رسمي امضا كردند و روابط ديپلماتيك خود را از سر گرفتند. از همان زمان كار تبادل اسراي جنگي دو طرف آغاز شد كه آمارها نشان ميدهد در پايان جنگ ۸ ساله حدود ۴۰ هزار ايراني در عراق اسير بودند. در مقابل ايران هم حدود ۷۰ هزار اسير عراقي دراختيار داشت كه در نهايت كار مبادله اسراي دو طرف تا اسفند ۱۳۸۱ به طول انجاميد.
در اين ۲۳سال بارها مسئله پرداخت غرامت جنگي عراق به عنوان دولت آغاز كننده هشت سال جنگ مطرح شد ولي مردان ديپلماسي دو كشور بارها اعلام كردند كه شرايط پرداخت غرامت مطرح نيست. اما دربيست و سومين سال برقراري روابط ديپلماتيك ميان دو كشور ايران و عراق، سفير عراق در ايران در اظهارنظري درباره اينكه كه آيا وقت آن نرسيده قطعنامه ۵۹۸ بين ايران و عراق اجرا شود؟ اعلام كرده است: من هم معتقدم در صورت وجود اراده سياسي بين دو كشور بايد به اين مساله در كميسيون عالي دو كشور پرداخت.
مجيد الشيخ پرداخت غرامت جنگي به ايران را هم رده تبادل اسرا دانست و افزود: همانطور كه مساله اسراء، مفقودالاثرها و ميلههاي مرزي آبي و خشكي حل شد، مسئله پرداخت غرامت جنگي به ايران نيز بايد حل شود.
سفير عراق همچنين درباره پرداخت غرامت جنگي اين كشور به دولت كويت نيز اظهار داشته است: پس از جنگ با ايران، عراق جنگ با كويت را نيز تجربه كرد و مجموع مطالبات دولت كويت تحتالشعاع قطعنامه شوراي امنيت، ۴۱ ميليارد دلار بوده است كه ۳۴ ميليارد دلار آن از صندوق ويژه پرداخت شده و ۷ ميليارد باقي مانده است. براي پرداخت اين مبلغ مذاكرات و تفاهمهايي ميان دولتهاي كويت و عراق صورت گرفت.
وي درباره حضور تعدادي از منافقين كه در كمپ ليبرتي در عراق باقي ماندهاند و دولت عراق نيز بر خروج هرچه سريعتر آنها تاكيد كرده است، گفته: متاسفانه كشورهاي كمي اين افراد را ميپذيرند. هر كشوري كه آنها را بپذيرد، ما خيلي سريع آنها را منتقل ميكنيم. برخي از اين افراد مايلاند به ايران بيايند، البته تعدادشان كم است و ايران ميتواند زمينه بازگشت اين تعداد را فراهم كند.
تاريخ خبر: ۷/۵/۹۲ : ايرنا
حملههاي تروريستي عراق ۸ كشته و۱۷ زخمي به جا گذاشت
به گزارش روز يكشنبه يونايتدپرس اينترنشنال يك منبع امنيتي گفت كه بر اثر انفجار بمبي در بازار منطقه ابودشير واقع در جنوب بغداد دو شهروند كشته و۳ نفر زخمي شدند.
همچنين شب گذشته بر اثر انفجار بمبي در منطقه العامل جنوب بغداد ۵ تن زخمي شدند.
اين منبع افزود انفجار بمب كنار جاده اي در محله صنعتي شهر تاجي شمال بغداد يك كشته و۸ زخمي به جا گذاشت.
از سوي ديگر يك منبع در استان نينوا در شمال عراق گفت بر اثر انفجار بمبي كه شب گذشته درمسير يك گشتي ارتش در چهارراه قياره جنوب شهر موصل كار گذاشته شده بود ۵ سرباز كشته شدند.
يك منبع ديگر در استان صلاح الدين گفت كه يك افسر بر اثر انفجار بمبي كه در مسير گشتي ارتش عراق در روستاي شبالي شهر شرقاط شمال تكريت مركز اين استان كار گذاشته شده بود زخمي شد.
از سوي ديگر سه فروند موشك گراد روز گذشته به اردوگاه طارق ارتش عراق در شرق فلوجه دومين شهر بزرگ استان الانبار واقع درغرب عراق اصابت كرد كه ميزان خسارتهاي مالي وجاني آن هنوز گزارش نشده است.
بر اثر حوادث خشونت آميز جداگانه روز گذشته در دو استان ديالي ونينوا ۶ تن از جمله يك پليس كشته و۵ تن ديگر زخمي شدند.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شفقنا
اينترپل از فرار رهبران القاعده از زندانهاي عراق نگران شد
به دنبال فرار جمعي از رهبران القاعده عراق از زندانهاي اين كشور، فرماندهي پليس اينترپل نسبت به عواقب اين مساله به شدت ابراز نگراني كرد.
به گزارش شفقنا (پايگاه بين المللي همكاريهاي خبري شيعه) ازايسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي شبكه خبري الجزيره، فرماندهي پليس اينترپل با ابراز نگراني نسبت به فرار جمع زيادي از رهبران القاعده عراق از زندانهاي اين كشور عمليات آزادسازي اين گروه از مسئولان القاعده را بزرگترين عمليات در پنج سال گذشته و تهديدي بزرگ براي امنيت جهان توصيف كرد.
پيشتر به دنبال عملياتي هماهنگ شده كه توسط القاعده تحت عنوان «انهدام ديوارها» صورت گرفت، ۵۰۰ تن از اعضاي القاعده از جمله شماري از رهبران بلندپايه اين گروه از زندانهاي ابوغريب و التاجي گريختند.
اين عمليات با هماهنگي شماري از زندانبانان و همكاري نيروهايي در داخل و خارج از زندان انجام شد.
برخي از كارشناسان معتقدند كه به احتمال زياد رهبران فراري القاعده به سوريه رفتهاند.
سفير سابق آمريكا در عراق نيز نسبت به افزايش شبه نظاميان مسلح در اين كشور به شدت ابراز نگراني و اعلام كرد كه عراق هنوز قدرت كافي براي مبارزه با تروريسم را ندارد.
ناآراميها در عراق به دنبال اين حادثه به شدت افزايش يافته به نحوي كه اخيرا در انفجار ۱۷ خودروي بمبگذاري شده كه بيشتر مناطق شيعهنشين را هدف قرار داده بودند، دستكم ۶۰ تن كشته شدند.
وزارت كشور عراق نيز با اعلام اينكه اين كشور وارد جنگي گسترده شده، گروههاي طايفهاي را به تلاش براي كشاندن عراق به ناآرامي متهم كرده است.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : تابناك
تولد كودكان ناقص نتيجه حضور آمريكا در عراق
عضو كميسيون امنيتملي و سياستخارجي مجلس با يادآوري به كار گيري تسليحات آلوده به اورانيوم در عراق، گفت: تسليحات آلوده به اورانيوم آمريكا مسئول تولد كودكان ناقصالخلق در عراق است.
ابراهيم آقامحمدي عضو فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت با يادآوري به كارگيري تسليحات آلوده به اورانيوم در عراق، توضيح داد: طي سالهاي تجاوز نظامي آمريكا به عراق به بهانه براندازي صدام و همچنين وجود تسليحات شيميايي كه در آخر نيز حتي يك بشكه از اين تسليحات در عراق يافت نشد، آمريكا تسليحات هستهاي زيادي ضد مردم اين كشور استفاده كرد.
نماينده مردم خرمآباد و دوره در مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: به كارگيري سلاحهاي اورانيومي باعث شده كه امروز پس از چند سال از حمله آمريكا به عراق موجي از بيماريهاي سرطاني و همچنين تولد كودكان ناقصالخلقه عراق را فرا بگيرد.
نماينده مجلس نهم، افزود: آمريكا مسئول مستقيم شيوع اين بيماريها در كشور عراق است و نهادهاي بينالمللي نبايد از كنار اين نوع اقدامات به راحتي عبور كنند.
به گزارش مجلس نيوز (پايگاه خبري فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت مجلس شوراي اسلامي)، عضو كميسيون امنيتملي و سياستخارجي مجلس، ادامه داد: موضع فرادستي كه آمريكا براي خود تعريف كرده باعث شد تا اين كشور در سالهاي اخير سلسله اقداماتي از هيروشيما گرفته تا عراق را مرتكب شده و با هيچ اعتراضي نيز مواجه نشود. استفاده آمريكا از اورانيوم ضعيف شده در جنگ عراق باعث افزايش گسترده سرطان خون و تولد نوزادان نارس و با نقص مادرزادي در شهر نجف شده به طوري كه سرطان در اين شهر بيش از آنفولانزا شايع است.
• اخبار سياسي و اجتماعي سوريه
تاريخ خبر: ۷/۵/۹۲ :
خوردن گوشت گربه در سوريه حلال شد!
شيعه آنلاين: متأسفانه به دليل جمعيت زياد آوارگان و كمبود بودجه و غذا، اين آوارگان در وضعيت بسيار بدي بسر ميبرند از همين رو چنين فتوايي صادر شده است.
تعدادي از علما و مفتيهاي شهر حمص در شمال سوريه، با صدور فتوايي «خوردن گوشت گربه» را حلال اعلام كردند.
اين مفتي ها، براي توجيه فتواي خود اعلام كردند: با توجه به اوضاعي كه پناهندگان و آوارگان سوريه اي در آن به سر ميبرند، اين احتمال وجود دارد كه بسياري از آنان از گرسنگي جان بدهند از همين رو خوردن گوشت گربه را حلال اعلام ميكنيم.
گفتني است اين فتوا در ابتدا در اردوگاه آوارگان سوريه اي در جنوب كشور تركيه صادر شد.
در همين حال «محمد يورگانگي اوغلو» مسئول رسيدگي به آوارگان سوريه در تركيه نيز طي اظهاراتي صدور چنين فتوايي را تأييد كرد و گفت: متأسفانه به دليل جمعيت زياد آوارگان و كمبود بودجه و غذا، اين آوارگان در وضعيت بسيار بدي بسر ميبرند از همين رو چنين فتوايي صادر شده است.
گفته ميشود پس از گذشت چند روز از صدور اين فتوا، شيوخ ديگر شهرهاي سوريه نيز آن را پذيرفته و اعلام كردند كه با توجه به وضعيت غذايي آوارگان در سراسر سوريه، اين فتوا را تأييد ميكنند و در همه جاي سوريه قابل اجرا است.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : نداي انقلاب
پيشنهادهاي انديشكده آمريكايي به كنگره براي برخورد با ايران در سوريه
به گزارش گروه بينالملل نداي انقلاب به نقل از مجلس نمايندگان آمريكا، رئيس بنياد دفاع از دموكراسي (افديدي) در جلسه استماع كميسيون روابط خارجي مجلس نمايندگان با موضوع «اتحاد ايران سوريه» حاضر شد و اظهارات خود را با بررسي شخصيت سياسي رئيس جمهور منتخب ايران، روحاني، آغاز كرد و تأكيد كرد كه مداخله ايران در سوريه، نبايد به عنوان اهرمي در دست ايران براي پيشبرد برنامه هستهاي اين كشور قرار گيرد.
اگر ميانهروي حسن روحاني برخاسته از خوش باوري ما و نه واقعي باشد، در نتيجه در مورد سوريه و مسئله هستهاي، سياستهاي نادرست باعث تقويت جاي پاي ايران در سوريه شده و حركت آن را به سوي تسليحات هستهاي سرعت ميبخشد به طريقي كه غير قابل بازگشت خواهد بود.
اين بيانيه به اين نتايج رسيده است:
۱. روحاني نفوذ چنداني بر پرونده سوريه و هستهاي ندارد، از اين رو اين دو مورد از مهمترين اولويتهاي استراتژيك ايران همچنان در دست رهبري ايران باقي ميماند؛
۲. روحاني در باب سياست گذاري ايران در قبال سوريه، ميانهرو نيست؛ بيانات عمومي او اين مطلب را نشان ميدهد.
۳. سابقه هستهاي روحاني نشان ميدهد كه نميتوان به او اعتماد كرد تا ايران را از ادامه مداخله در سوريه بازدارد.
۴. با اين حال چند اقدام مهم در مورد سوريه هست كه روحاني با انجام آنها ميتواند ثابت كند كه وي فردي صلحطلب، قابل اعتماد و صادق در برابر جامعه بينالملل است. با انجام هفت اقدام مهم ميتواند به ايفاي نقش ايران و حزبالله در سوريه خاتمه داده، تمايل و توانايي خود را براي فاصله گرفتن از سياستهاي رهبري و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ثابت كند. اما پايان بخشيدن به مداخلات در سوريه نبايد با كم شدن تحريمها پاسخ داده شود. اين اقدام به مثابه تعريف و اثبات ميانهروي است.
۵. سياست گذاري آمريكا بايد به همان نحوي باشد كه ايران با مسئله سوريه و هستهاي برخورد ميكند: دو روي يك سكه و عناصر ضروري استراتژيك تلاشهاي ايران براي تحقق هژموني منطقهاي.
۶. تنها فشار تشديد شده و سهمگين از جانب واشنگتن و متحدين وي ميتواند به واشنگتن كمك كند تا دستاوردهاي استراتژيكي را كه تهران در سوريه و برنامه هستهاي به دست آورده است، به عقب بازگرداند از طريق تحريمهاي همه جانبه، ديپلماسي تهاجمي، تهديدات معتبر چه به صورت مستقيم يا از طريق نيروهاي متحد نيابتي.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : خبر آنلاين
دعوا ميان جبهةالنصره و ارتش آزاد سوريه بالا گرفت
در حاليكه در ابتداي بحران سوريه گروهي مانند جبهه النصره تحت لواي ارتش آزاد سوريه عليه نظام اين كشور مبارزه ميكرد، اكنون حاكم اصلي بر مناطق تحت تصرف گروههاي مسلح است و هر روز بر دامنه اختلافات آنها افزوده ميشود.
به گزارش تسنيم به نقل از پايگاه خبري لبناني العهد، بحران سوريه در حالي براي سومين سال در اين كشور ادامه دارد كه بحران اين كشور به اعتقاد بسياري از وارد مرحله تازهاي شده كه بايد آن را در رويارويي مسلحانه عناصر مسلح وابسته به گروههاي مختلف تروريستي از جمله «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» و «ارتش آزاد سوريه» ملاحظه كرد.
بدون ترديد رويارويي «جبهه النصرة» و «امارت اسلامي شام و عراق» در مقابل گروههاي وابسته به «ارتش آزاد سوريه» در يك لحظه به وقوع نپيوسته، بلكه به تدريج و از آغاز جنگ عليه سوريه رخ داده است.
در ابتدا عناصر وابسته به سازمان القاعده كه هم اكنون در «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» نمود پيدا ميكنند، تحت نظر و اشراف ارتش آزاد سوريه به مبارزه با نظام سوريه ميپرداختند و نشان آنها در اين گروهها، حمل دست نوشتهها وشعارهاي اسلامي از جمله پرچم سياه «لااله الا الله» بود.
اين گروهها با به درخواست كشورهاي حامي خود در حلب، شمال و حمص، مركز و ريف دمشق، جنوب و ادلب، شمال غربي سوريه پراكنده شدند و از همان ابتدا كاملا اهداف سلفي وهابي داشتند، به همين دليل بسياري از مردم سوريه از آنها دوري ميجستند.
پس از مدتي و با قدرت يافتن اين گروهها، آنها از گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه جدا شدند تا هسته گروه سلفي جهادي «جبهه النصره» را تشكيل دهند. در اين بين تنها چندين گروه سلفي جهادي باقي ماندند كه پيوستن به جبهه النصره را رد و با ماندن در كنار ارتش آزاد سوريه اعلام كردند كه به صورتي مستقل به مبارزه خود عليه نظام سوريه ادامه خواهند داد و از نمونه اين گروههاي مسلح بايد از «لواء التوحيد» و غيره ياد كرد.
آغاز روي گرداني «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» از «ارتش آزاد سوريه» به اقدام عناصر جبهه النصرة به اخراج گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه از برخي مناطق سوريه كه ارتش آزاد بر آنها تسلط يافته بودند، باز ميگردد.
پس از آن جبهه النصرة برنامه دوم استراتژي خود را در قبال ارتش آزاد به اجرا گذاشت و طي آن اقدام به ترور و ربودن سركردگان نظامي و ميداني ارتش آزاد سوريه و از بين بردن تمام شعارها، نشانههاي و اعلاميههاي برجاي مانده از گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه كرد، چون بر اين باور بود كه تمام اينها الهام بخش افكار و انديشههاي غير مذهبي و سكولار بودند و اين موجب شد تا «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق»؛ ارتش آزاد سوريه را با اين ديدگاه و انديشههايش ابزاري در دست غرب و كافر و مرتد ملاحظه كند.
تمام اين رويدادها از تغيير و تحولات جاري در عرصه خارجي بحران سوريه دور نبود، به طوريكه تنها پس از گذشت چند روز از بروز اختلاف ميان عربستان سعودي و قطر درباره بحران سوريه، گسترش اختلافات ميان گروههاي مسلح وابسته به اين كشور در سوريه به خوبي قابل ملاحظه بود و هريك از دو طرف از گروههاي مسلح مورد حمايت خود در سوريه عليه يكديگر و براي تسويه حسابهاي فيمابين خود استفاده كردند.
به نظر ميرسد، عربستان سعودي از طريق دستگاههاي اطلاعاتي و مزدوارن خود توانسته بود، در پيكره اخوانيهاي سوريه نفوذ كند كه به وفاداري سنتي خود به قطر و تركيه معروف شده بودند و موفق شده بود از طريق فردي به نام «عماد الدين رشيد» بر آنچه كه دستگاه اطلاعات و امنيت اخوان در سوريه ناميده ميشد، تسلط پيدا كند. اين فرد با ظاهر شدن در شبكه قطري الجزيره قطر را مورد حمله قرار داد و اين كشور را مسئول درگيريهاي روي داده ميان گروههاي مسلح و غير مسلح معارض نظام سوريه دانست.
نشستهاي برگزار شده معارضان در ماههاي گذشته، اختلافهاي دو طرف را به وضوح آشكار كرد، به طوريكه در همين نشستها بود كه قطر تهديد كرد، در صورتيكه ائتلاف معارضان سوري براساس خواستهها و سياستهاي دوحه عمل نكند، كمكهاي مالي و ارسال سلاح به گروههاي مسلح در سوريه را قطع خواهد كرد.
اختلافهاي عربستان سعودي و قطر در اين نشستها پيرامون «دولت» به اصطلاح انتقالي معارضان به اوج خود رسيد و در حاليكه قطر تلاش داشت، يك شخصيت اخواني مورد اعتماد را در راس اين به اصطلاح حكومت روي كار آورد، عربستان سعودي تمام تلاشهاي خود جهت به بن بست كشاندن تشكيل اين دولت از طريق گروههاي مسلح و برخي از گروههاي معارض سوري به كار برد.
اما آنچه در اين نشستها صرف نظر از اختلافاتي كه در سطور بالا به آنها اشاره شد، بسيار بارز و برجسته مينمود، توافقنامههاي سري و مخفي بود كه درباره نفت سوريه ميان گروههاي مسلح در مناطقي كه كنترل اين چاهها را در دست داشتند با كشورهاي حامي آنان بسته ميشد و بالطبع خريدار اين نفت هم يعني اتحاديه اروپا آماده بود كه در اين اواخر ترجيح داده بود، از گروههاي مسلح نه با سلاح بلكه تنها با حمايتهاي مالي پشتيباتي كند. يكي از اين قراردادها نشان ميداد كه چگونه گروههاي مسلحي كه بر مناطق نفتخيز سوريه تسلط داشتند، با كشورهاي عربي به توافق رسيده بودند، در قبال بهره برداري از اين چاهها، درآمد حاصل از فروش اين نفت را ميان خود تقسيم كنند.
اين قراردادها با استقبال كشورهاي عربي حوزه خليج فارس و وعدههاي آنها به گروههاي مسلح براي ارائه كمكهاي فني از سوي اعراب و كمكهاي لجستيكي از سوي تركها به منظور ايجاد مسير عبور لازم و مناسب براي انتقال اين نفت استخراج شده از اراضي تركيه و با نظارت دستگاههاي اطلاعاتي اين كشور مواجه شد.
در اين اوضاع و احوال بود كه زمينه براي كودتا عليه آنچه «انقلاب سوريه» ناميده شده بود، توسط «ابو محمد جولاني» آماده شد و در اين ميان استراتژي جبهه النصره ايجاب ميكرد كه در اين مرحله از خشونت نظامي بيشتري براي تسلط يافتن بر مناطق تحت كنترل گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه استفاده كند و مفاهيم و اصول بازي در عرصه ميداني سوريه را به سود خود تغيير دهد.
واقعيت امر اين است كه آنچه تحت عنوان «ارتش آزاد سوريه» در سوريه شكل گرفت، تلاشي براي سرپوش گذاشتن بر فعاليت سازمان تروريستي القاعده از زمان آغاز بحران سوريه در اين كشور بود و در واقع گروههاي سلفي جهادي كه مانند «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» در سوريه شكل گرفتند، را بايد بعد ديگر حمايت غرب از گروههاي مسلحي به شمار آورد كه داراي افكار و انديشههاي سلفي وهابي بودند.
اطلاعات موجود نشان ميدهد كه در روزهاي آتي خواهيم ديد كه تمام مناطقي كه تحت سيطره گروههاي «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» و «ارتش آزاد سوريه» است، بايد در انتظار درگيريهاي مسلحانه و روياروييها شديدي ميان يكديگر باشند، به طوريكه سوريه بيش از هر چيز به ميداني براي تسويه حسابهاي اين گروهها با يكديگر تبديل خواهد شد و اين شانس برگزاري كنفرانسهاي سياسي - بين المللي براي حل بحران سوريه را از راههاي مسالمت آميز را تقويت خواهد كرد.
اين درحالي است كه به نظر ميرسد، تمام طرحهاي سياسي كه در آينده نزديك براي دستيابي به راه حل مسالمت آميز براي بحران سوريه ارائه ميشوند، بر اين اصل مشترك تكيه خواهند كرد كه اجازه ندهند، سوريه به پايگاهي براي گروههاي مسلح سلفي جهادي تبديل شود، به خصوص آنكه چندي پيش در خبرها آمده بود كه عناصر طالبان نيز به صفوف گروههاي وابسته به القاعده در سوريه ملحق شدهاند.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : هم انديشي
كشته شدن سه متخصص ساخت موشك در سوريه
به گزارش هم انديشي، به نقل از تسنيم، ارتش سوريه امروز شنبه سه نفر از مهندسان اروپايي كه در زمينه ساخت موشك براي گروههاي تروريستي فعاليت ميكردند را در بين دو روستاي كنسبا و الريحانيه، واقع در شمال شهر لاذقيه از پاي درآورد.
نيروهاي ارتش همچنين عمليات خود در روستاهاي «ربيعه، خان الجوز و جبل الكوز»، واقع در اطراف شهر لاذقيه را آغاز كرد.
بنا به اين گزارش، عمليات ارتش در لاذقيه در حالي آغاز ميشود كه بيشتر مناطق مختلف شهر حمص از جمله منطقه الخالديه به طور كامل از گروههاي تروريستي پاكسازي شد.
ارتش سوريه اخيراً موفق شد منطقه استراتژيك «الخالديه» حمص را از گروههاي تروريستي پاكسازي كند و بر آن مسلط شود.
منطقه الخالديه مهمترين مركز تجمع نيروهاي شورشي در شهر حمص است و شورشيان بيش از يك سال است كه كنترل آن را به دست گرفتهاند.
ارتش سوريه پس از كشتن دهها نفر از تروريستهاي سوري در منطقه الخالديه حمص پيشروي چشمگيري داشته است.
مخالفان سوري ضمن اعتراف به پاكسازي كامل منطقه «الخالديه» سوريه از گروههاي تروريستي، جامعه بين المللي و ستاد مشترك ارتش آزاد را مسئول شكست آنها در اين منطقه استراتژيك خواندند.
ابورامي الحمصي، سخنگوي گروه مخالف دولت بشار اسد موسوم به «هيئت انقلاب سوريه» اعلام كرد كه ارتش سوريه بر منطقه «الخالديه» حمص تسلط كامل پيدا كرد و درگيريها در اين منطقه تقريباً متوقف شده است.
وي در گفتوگو با پايگاه لبناني «النهار» گفت: اين منطقه استراتژيكي از يك سو بين دو منطقه قديمي القصور و جوره الشياح حمص قرار دارد و از سوي ديگر مناطق القرابيص، القصور و جوره الشياح را به هم متصل ميكند.
ابورامي الحمصي گفت: ارتش سوريه بر منطقه الخالديه تسلط كامل پيدا كرد و اين مسئله منجر به پايين آمدن روحيه گروههاي مسلح شده است بهويژه اينكه در اين منطقه قبر خالدبن الوليد وجود دارد.
الحمصي تأكيد كرد كه «جامعه بين المللي، مخالفان مسلح سوري و ستاد مشترك ارتش آزاد سوريه» را مسئول از دست دادن اين منطقه استراتژيكي حمص دانست.
نيروهاي ارتش سوريه علاوه بر پيشروي در منطقه الخالديه و پاكسازي گروههاي تروريستي از اين منطقه استراتژيكي تا حدودي كنترل ديگر مناطق حمص از جمله باب هود و جوره الشياح را در دست گرفت.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شيعه نيوز
حكم شرعي جبهه النصره عليه ارتش آزاد
ه گزارش «شيعه نيوز» به نقل از تسنيم، العهد نوشت: بحران سوريه درحالي براي سومين سال در اين كشور ادامه دارد كه بحران اين كشور به اعتقاد بسياري از وارد مرحله تازهاي شده كه بايد آن را در رويارويي مسلحانه عناصر مسلح وابسته به گروههاي مختلف تروريستي از جمله «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» و «ارتش آزاد سوريه» ملاحظه كرد.
بدون ترديد رويارويي «جبهه النصرة» و «امارت اسلامي شام و عراق» در مقابل گروههاي وابسته به «ارتش آزاد سوريه» در يك لحظه به وقوع نپيوسته، بلكه به تدريج و از آغاز جنگ عليه سوريه رخ داده است. در ابتدا عناصر وابسته به سازمان القاعده كه هم اكنون در «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» نمود پيدا ميكنند، تحت نظر و اشراف ارتش آزاد سوريه به مبارزه با نظام سوريه ميپرداختند و نشان آنها در اين گروههاي حمل دست نوشتهها وشعارهاي اسلامي از جمله پرچم سياه «لااله الا الله» بود.
اين گروهها با به درخواست كشورهاي حامي خود در حلب، شمال و حمص، مركز و ريف دمشق، جنوب و ادلب، شمال غربي سوريه پراكنده شدند و از همان ابتدا كاملا اهداف سلفي وهابي داشتند، به همين دليل بسياري از مردم سوريه از آنها دوري ميجستند. پس از مدتي و با قدرت يافتن اين گروهها، آنها از گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه جدا شدند تا هسته گروه سلفي جهادي «جبهه النصره» را تشكيل دهند. در اين بين تنها چندين گروه سلفي جهادي باقي ماندند كه پيوستن به جبهه النصره را رد و ماندن در كنار ارتش آزاد سوريه را و اعلام كردند كه به صورتي مستقل به مبارزه خود عليه نظام سوريه ادامه خواهند داد و از نمونه اين گروههاي مسلح بايد از «لواء التوحيد» و غيره ياد كرد.
آغاز روي گرداني «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» از «ارتش آزاد سوريه» به اقدام عناصر جبهه النصرة به اخراج گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه از برخي مناطق سوريه كه ارتش آزاد بر آنها تسلط يافته بودند، باز ميگردد. پس از آن جبهه النصرة برنامه دوم استراتژي خود را در قبال ارتش آزاد به اجرا گذاشت و طي آن اقدام به ترور وربودن سركردگان نظامي و ميداني ارتش آزاد سوريه و از بين بردن تمام شعارها، نشانههاي و اعلاميههاي برجاي مانده از گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه كرد، چون بر اين باور بود كه تمام اينها الهام بخش افكار و انديشههاي غير مذهبي و سكولار بودند و اين موجب شد تا «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق»؛ ارتش آزاد سوريه را با اين ديدگاه و انديشههايش ابزاري در دست غرب و كافر و مرتد ملاحظه كند.
تمام اين رويدادها از تغيير و تحولات جاري در عرصه خارجي بحران سوريه دور نبود، به طوريكه تنها پس از گذشت چند روز از بروز اختلاف ميان عربستان سعودي و قطر درباره بحران سوريه، گسترش اختلافات ميان گروههاي مسلح وابسته به اين كشور در سوريه به خوبي قابل ملاحظه بود و هريك از دو طرف از گروههاي مسلح مورد حمايت خود در سوريه عليه يكديگر و براي تسويه حسابهاي فيمابين خود استفاده كردند.
به نظر ميرسد، عربستان سعودي از طريق دستگاههاي اطلاعاتي و مزدوارن خود توانسته بود، در پيكره اخوانيهاي سوريه نفوذ كند كه به وفاداري سنتي خود به قطر و تركيه معروف شده بودند و موفق شده بود از طريق فردي به نام «عماد الدين رشيد» بر آنچه كه دستگاه اطلاعات و امنيت اخوان در سوريه ناميده ميشد، تسلط پيدا كند. اين فرد با ظاهر شدن در شبكه قطري الجزيره قطر را مورد حمله قرار داد و اين كشور را مسئول درگيريهاي روي داده ميان گروههاي مسلح و غير مسلح معارض نظام سوريه دانست.
نشستهاي برگزار شده معارضان در ماههاي گذشته، اختلافهاي دو طرف را به وضوح آشكار كرد، به طوريكه در همين نشستها بود كه قطر تهديد كرد، در صورتيكه ائتلاف معارضان سوري براساس خواستهها و سياستهاي دوحه عمل نكند، كمكهاي مالي و ارسال سلاح به گروههاي مسلح در سوريه را قطع خواهد كرد. اختلافهاي عربستان سعودي و قطر در اين نشستها پيرامون «دولت» به اصطلاح انتقالي معارضان به اوج خود رسيد و در حاليكه قطر تلاش داشت، يك شخصيت اخواني مورد اعتماد را در راس اين به اصطلاح حكومت روي كار آورد، عربستان سعودي تمام تلاشهاي خود جهت به بن بست كشاندن تشكيل اين دولت از طريق گروههاي مسلح و برخي از گروههاي معارض سوري به كار برد.
اما آنچه در اين نشستها صرف نظر از اختلافاتي كه در سطور بالا به آنها اشاره شد، بسيار بارز و برجسته مينمود، توافقنامههاي سري و مخفي بود كه درباره نفت سوريه ميان گروههاي مسلح در مناطقي كه كنترل اين چاهها را در دست داشتند با كشورهاي حامي آنان بسته ميشد و بالطبع خريدار اين نفت هم يعني اتحاديه اروپا آماده بود كه در اين اواخر ترجيح داده بود، از گروههاي مسلح نه با سلاح بلكه تنها با حمايتهاي مالي پشتيباتي كند. يكي از اين قراردادها نشان ميداد كه چگونه گروههاي مسلحي كه بر مناطق نفتخيز سوريه تسلط داشتند، با كشورهاي عربي به توافق رسيده بودند، در قبال بهره برداري از اين چاهها، درآمد حاصل از فروش اين نفت را ميان خود تقسيم كنند. اين قراردادها با استقبال كشورهاي عربي حوزه خليج فارس و وعدههاي آنها به گروههاي مسلح براي ارائه كمكهاي فني از سوي اعراب و كمكهاي لجستيكي از سوي تركها به منظور ايجاد مسير عبور لازم و مناسب براي انتقال اين نفت استخراج شده از اراضي تركيه و با نظارت دستگاههاي اطلاعاتي اين كشور مواجه شد.
در اين اوضاع و احوال بود كه زمينه براي كودتا عليه آنچه «انقلاب سوريه» ناميده شده بود، توسط «ابو محمد جولاني» آماده شد و در اين ميان استراتژي جبهه النصره ايجاب ميكرد كه در اين مرحله از خشونت نظامي بيشتري براي تسلط يافتن بر مناطق تحت كنترل گروههاي وابسته به ارتش آزاد سوريه استفاده كند و مفاهيم و اصول بازي در عرصه ميداني سوريه را به سود خود تغيير دهد. واقعيت امر اين است كه آنچه تحت عنوان «ارتش آزاد سوريه» در سوريه شكل گرفت، تلاشي براي سرپوش گذاشتن بر فعاليت سازمان تروريستي القاعده از زمان آغاز بحران سوريه در اين كشور بود و در واقع گروههاي سلفي جهادي كه مانند «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» در سوريه شكل گرفتند، را بايد بعد ديگر حمايت غرب از گروههاي مسلحي به شمار آورد كه داراي افكار و انديشههاي سلفي وهابي بودند.
اطلاعات موجود نشان ميدهد كه در روزهاي آتي خواهيم ديد كه تمام مناطقي كه تحت سيطره گروههاي «جبهه النصره» و «امارت اسلامي شام و عراق» و «ارتش آزاد سوريه» است، بايد در انتظار درگيريهاي مسلحانه و روياروييها شديدي ميان يكديگر باشند، به طوريكه سوريه بيش از هر چيز به ميداني براي تسويه حسابهاي اين گروهها با يكديگر تبديل خواهد شد و اين شانس برگزاري كنفرانسهاي سياسي - بين المللي براي حل بحران سوريه را از راههاي مسالمت آميز را تقويت خواهد كرد. اين درحالي است كه به نظر ميرسد، تمام طرحهاي سياسي كه در آينده نزديك براي دستيابي به راه حل مسالمت آميز براي بحران سوريه ارائه ميشوند، بر اين اصل مشترك تكيه خواهند كرد كه اجازه ندهند، سوريه به پايگاهي براي گروههاي مسلح سلفي جهادي تبديل شود، به خصوص آنكه چندي پيش در خبرها آمده بود كه عناصر طالبان نيز به صفوف گروههاي وابسته به القاعده در سوريه ملحق شدهاند.
• اخبار جهان اسلام
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شيعه نيوز
كابوسي كه در حال حاضر خواب راحت را از آمريكا گرفته، چيست؟
ه گزارش «شيعه نيوز» به تازگي بر شبكهٔ «يوتيوپ» فيلمي از يكي جلسههاي كنگرهٔ آمريكا به رياست سناتور «ليندسي گراهام» و با شركت رييس ستاد مشترك امريكا «مارتين دمپسي» و چند تن از اعضاي كميتهٔ نظامي اين كشور پخش شده است كه حقايقي را فاش ميكند.
بحثهاي اين جلسه پيرامون حوادث سوريه و احتمال بد آن يعني پيروزي اسد –به تعبير سناتور ليندسي- كه به مصالح آمريكا و هم پيمانانش در منطقهٔ خاورميانه ضربه ميزند ميچرخد.
در ابتدا «گراهام» در سوالي از ژنرال «دمپسي» ميپرسد: آيا اسد پيروز ميشود؟ دمپسي در پاسخ ميگويد: تمام امور به نفع اسد پيش ميرود؛ وي همين سوال را از يكي از ژنرالهاي ارتش آمريكا به نام «وينفيلد» ميپرسد و همين جواب را دريافت ميكند، ژنرال «وينفيلد» هم چنين به نقش روسيه دراين قضيه اشاره ميكند و ميگويد اگر روسيه از حمايت سوريه و بشار دست بر ميداشت شايد نتيجه فرق ميكرد اما احتمال اين موضوع ضعيف است.
سناتور گراهام سپس ميپرسد حال اگر اسد باقي بماند بدترين نتايج فاجعه باري كه براي ما دارد چه خواهد بود؟ ژنرال دمپسي پاسخ ميدهد: اصلا ما سياست خود را بر پايهٔ سقوط اسد برنامه ريزي نموده ايم و گراهام ادامه ميدهد اين يعني اينكه ما در صورت باقي ماندن اسد نميتوانيم سياستهاي خود را با منطقه تطبيق دهيم.
ديمپسي هم چنين فاش ميكند كه در خلال جلسه اي كه با پادشاه اردن «ملك عبدالله ثاني» داشته، وي نيز از تغييرات در كشور خود اظهار نگراني نموده و اذعان كرده ميترسد كه سال بعد در سلطه نباشد، وي ميافزايد باقي ماندن اسد و رفتن ملك عبدالله مساوي با وقوع فاجعه براي آمريكا و مصالح آن است و اين همان كابوس واقعي است.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شيعه نيوز
نشست مقامات ارشد دولت آمريكا براي بررسي تهديدات القاعده
به گزارش «شيعه نيوز» به نقل از مهر، جلسه شب گذشته با سرپرستي «سوزان رايس» مشاور امنيت ملي آمريكا، برگزار شد و سپس نتيجه آن به اطلاع «باراك اوباما» رئيس جمهور اين كشور رسيد. در اين جلسه وزيران امور خارجه، كشور و دفاع آمريكا به همراه روساي سازمان سيا، اف بي آي و آژانس امنيت ملي ايالات متحده نيز حضور داشتند.
وزارت خارجه آمريكا به دليل آنچه آن را اطلاع از برنامههاي القاعده براي حمله به سفارت خانههاي اين كشور ناميده اقدام به تعطيل كردن ۲۱ سفارت خانه و كنسولگري خود در كشورهاي مختلف كرده كه اغلب آنها در كشورهاي اسلامي قرار دارند.
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شيعه آن لاين
توطئه بيوتروريسم غرب عليه جهان اسلام و شيعيان
به گزارش شيعه آنلاين، دشمنان اسلام و تشيع، در طول تاريخ براي از بين بردن مسلمانان از دو شيوه اصلي استفاده كرده اند. شيوه نخست فاز نظامي بوده، يعني كشتن مسلمانان در نبردهاي مختلف.
اما شيوه دوم فاز ترور بوده كه خود شامل سه بخش ميشود. نخست ترور شخصيتهاي ديني، فرهنگي، سياسي و غيره. دوم ترور و كشتار دسته جمعي با استفاده از شيوههاي مختلف. سوم ترور بيوتروريسم.
بيوتروريسم چيست؟
بيوتروريسم (Bioterrorism) ٬ تروريسمي شامل انتشار عمدي عوامل بيولوژيك است. اين عوامل٬ باكتريها٬ ويروسها يا سموماند كه ممكن است به شكل طبيعيشان يا به فرم دستكاري شده انسان باشند.
بررسي دقيق آمار منتشر شده از سوي مراكز بهداشتي نشان ميدهد كه طي سه دهه اخير ميزان ناباروري در جهان اسلام به ويژه كشورها و مناطق شيعه نشين مانند ايران، عراق، بحرين، لبنان، شرق عربستان و غيره چندين برابر شده است.
با توجه به اينكه جمعيت يكي از مؤلفههاي قدرت به شمار ميرود، دشمنان اسلام از ترس افزايش جمعيت مسلمانان و به ويژه شيعيان، تصميم گرفتند با استفاده از شيوههاي مختلف و بخصوص بيوتروريسم، به نسل كشي نامحسوس مسلمانان اقدام ورزند.
بدون شك منتشر كردن ميكروب هايي كه موجب ناباروي ميشود، ميبايست از طريق كالاهاي مختلفي كه در غرب توليد ميشود، به كشورهاي اسلامي وارد شوند لذا طراحان توطئه «جنگ بيوتروريسم عليه مسلمانان» به كالاهايي همچون لوازم آرايشي و غيره متوسل شدند تا بتوانند به راحتي طرح خود را اجرايي كنند.
fررسي مواد استفاده شده در توليد لوازم آرايشي اين ادعا را ثابت كرده و نشان ميدهد كه طراحان اين توطئه ضد بشري هدف اصلي خود را نابارور كردن دختران و زنان مسلمان به ويژه شيعه قرار داده اند.
بر همين اساس جا دارد، مسئولان مربوطه با بررسي دقيقتر اين موضوع براي مقابله با آن راهكارهايي بيابند كه ميتواند در اين چند مورد خلاصه شود:
• متوقف كردن واردات لوازم آرايشي از كشورهاي مختلف جهان به ويژه كشورهاي غربي و در عوض توليد آن در داخل براي تأمين نيازهاي بازار مصرف.
• رسانه اي كردن موضوع طرح «جنگ بيوتروريسم عليه مسلمانان» و آغاز فعاليتهاي فرهنگي – اجتماعي براي مقابله با آن.
• برگزاري كلاسها و دورههاي مختلف در مراكز آموزشي مانند دبيرستان ها، دانشگاهها و حوزههاي علميه براي روشنتر كردن موضوع.
• انجام اقدامات لازم براي افزايش جمعيت مسلمانان و به ويژه شيعيان با هدف مقابله با «جنگ بيوتروريسم عليه مسلمانان».
تاريخ خبر: ۱۲/۵/۹۲ : شيعه آن لاين
روزه خواري دسته جمعي در رمضان با هدف جدايي طلبي
به گزارش شيعه آنلاين، تعدادي از جوانان الجزايري در اقدامي بي سابقه و زشت، به روزه خواري دسته جمعي براي مقابله با ماه رمضان پرداختند.
اين جوانان الجزايري كه تعدادشان به ۵۰۰ نفر ميرسيد، اعلام كردند كه جنبشي به نام «جنبش نه به روزه» راه اندازي كرده اند.
آنان با برگزاري تجمعي در شهر «تيزي وزو» در يك منطقه قبايل نشين كه در ۱۰۰ كيلومتري پايتخت الجزاير قرار دارد، به طور دسته جمعي اقدام به روزه خواري كردند.
اين افراد روزه خوار اعلام كردند هدف اصلي آنان از اين كار «اعلام مخالفت خود با اسلامي شدن دولت» است.
در همين حال برخي روزنامه الجزاير با انتشار اخباري در اين مورد، نوشتند: بررسيهاي انجام شده نشان ميدهد كه بيشتر افراد و اعضاي اين جنبش، از افراد قبايلي هستند كه در واقع با حكومت مركزي مشكل دارند و خواهان جدايي از الجزاير هستند. آنان در اين تجمع، حتي بجاي در دست داشتن پرچم الجزاير، هر كدام پرچمهاي مخصوص قبايل خود را برافراشتند.