بازگشت عمره‌گزاران مصری از امروز

گروه‌های عمره‌گزار مصری از امروز (سه‌شنبه) از شهرهای مختلف عربستان در ۴۵ پرواز به کشورشان بازخواهند گشت.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، هزاران عمره‌گذار مصري از امروز با پايان مناسك حج در ۴۵ پرواز به مصر بازخواهند گشت.
به گزارش شبكه «اخبار مصر»، از فردا، هزاران عمره گزارا مصري در ۴۵ پرواز هوايي از شهرهاي طائف، تبرك، قهيم و ينبع در عربستان به كشور خود باز خواهند گشت و مسوولان امنيتي فرودگاه قاهره با اعلام حالت فوق‌العاده از مسئولان اين فرودگاه خواسته‌اند از تمام ظرفيت‌ها و امكانات خود براي ارائه خدمات به عمره‌گذاران استفاده كنند.
«محمد كامل»، رييس بخش امنيت فرودگاه قاهره با اشاره به افزايش تعداد كاركنان اين فرودگاه گفت: براي تسهيل روند بازگشت عمره‌گزاران و كمك به آنها، گروهي از مسئولان فرودگاه قاهره فردا در فرودگاه جده حضور خواهند داشت.
وي در ادامه گفت: با همكاري نيروهاي مسلح و پليس و حضور آنان در داخل فرودگاه و خيابان‌هاي اطراف آن تلاش مي‌كنيم عمره‌گزاران در شرايط خوبي به مصر بازگردند.