آموزش ۱۷هزار قرآن آموز در حرم حضرت معصومه
معاون فرهنگی و نشر معارف قرآن و عترت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها از آموزش ۱۷ هزار قرآن آموز زن و مرد در سنین مختلف در حرم مطهر خبرداد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجتالاسلام سيد مصطفي حسيني شب گذشته در مراسم اختتاميه ترتيلخواني قرآن كريم كه در شبستان امام خميني (ره) حرم حضرت معصومه سلام الله عليها برگزار شد اظهار داشت: آيين ترتيلخواني حرم مطهر سالها در اين مكان مقدس در حال برگزاري است و از طريق شبكههاي مختلف صداوسيما در حال پخش است.
وي با اشاره به پخش مراسم ترتيلخواني حرم مطهر از شبكههاي مختلف در خارج كشور اظهار داشت: بر اساس اين، همه روزه ميليونها نفر در جهان ازاين برنامه روحاني بهرهمند ميشوند.
معاون فرهنگي و نشر معارف قرآن و عترت آستان مقدس قم آيين ترتيلخواني حرم مطهر را الگويي براي ساير اماكن مذهبي دانست و گفت: با گذشت چند سال از برگزاري ترتيلخواني حرم مطهر، شاهد برگزاري اين مراسم در دهها بقاع متبركه در سراسر كشور هستيم.
وي در ادامه به ديگر برنامههاي قرآني حرم حضرت معصومه سلام الله عليها اشاره كرد و گفت: از زمان فعاليت مركز قرآن و حديث كريمه اهلبيت تا امروز، ۱۷ هزار نفر به صورت رسمي در كلاسهاي قرآني در رشتههاي مختلف حفظ، ترجمه و مفاهيم، تجويد، صورت و لحن و علوم حديث شركت كردهاند.
حجتالاسلام حسيني با اشاره به شركت اقشار مختلف مردم، زن و مرد در سنين مختلف در اين دورههاي قرآني اظهار داشت: تا كنون ۴۰ دوره آموزشي قرآن در رشتههاي مختلف در آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله عليها برگزار شده است كه بااستقبال خوبي از سوي مردم متدين قم همراه بود.
وي به نقش محوري حرم حضرت معصومه سلام الله عليها در قم و حضور زائران فراوان در آن، اظهارر داشت: حرم كريمه اهل بيت سلام الله عليها از بزرگترين ظرفيتها براي برگزاري برنامههاي مختلف فرهنگي است.