برپایی نمایشگاه هدیه آسمانی در جمکران
مدیر مرکز فرهنگی مفتاح مسجد مقدس جمکران از برپایی نمایشگاه هدیه آسمانی در این مسجد مقدس خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، محمدعلي اخوان از برپايي نمايشگاه هديه آسماني خبر داد و گفت: نمايشگاه هديه آسماني از جمله فعاليتهاي اجرايي و فرهنگي معاونت فرهنگي مسجد مقدس جمكران است كه به صورت نمايشگاه هر هفته ميزبان زائران اين مسجد شريف است.
وي ادامه داد: اين نمايشگاه هر هفته در سالن مفتاح واقع در جنب درب ۱ مسجد مقدس جمكران ميزبان علاقمندان به فرهنگ انتظار و زائران اين مسجد شريف است.
مدير مركز فرهنگي مفتاح مسجد مقدس جمكران خاطرنشان كرد: اين واحد در ماه مبارك رمضان نيز به شكل مستمر فعاليتهاي خود را در حوزه فرهنگي و هنري و آموزشي در عرصه مهدويت دنبال كرد و به مدت ۱۵ روز برنامههاي مشخصي را به شكل مناسبتي و برنامه ريزي شده اجرا كرد.
اخوان تصريح كرد: يكي از برنامههاي مهمي كه در ماه مبارك رمضان در اين واحد اجرا شد، برگزاري برنامه احياي دانش آموزشي بود كه با برنامههاي جذاب فرهنگي و با حضور دانش آموزان زائر در مسجد مقدس جمكران اجرا شد.
وي در ادامه به تشريح فعاليتهاي اين نمايشگاه پرداخت و ابراز داشت: اين نمايشگاه داراي غرفههايي چون غرفه دشمن شناسي، آشنايي با فيلمهاي مرتبط با مهدويت، غرفه مارپله معنوي، سبك زندگي، آشنايي با تحولات نرم افزاري در حوزه مهدويت، پرده خواني و نمايش عروسكي است.
مسئول مركز فرهنگي مفتاح مسجد مقدس جمكران در پايان عنوان كرد: در برگزاري اين غرفهها هدفهاي مختلفي در نظر گرفته شده است كه از آن جمله ميتوان به آماده سازي ذهن نوجوانان نسبت به مسايل پشت پرده بازيها و فيلمهاي هاليوودي ضد دين، آماده سازي ذهن آنان در راستاي زمينه سازي ظهور و مراقبت از نفس در اين ارتباط اشاره كرد.