معرفی وبلاگ حج مدیر خوزستانی

یکی از مدیر کاروان حج به شماره ۲۰۰۰۹ شهرستان دزفول در یکی از پست‌های وبلاگش با عنوان «آیه حج»؛ آینه ای از معارف حج به تشریح تفسیر و مفهوم آیه ۹۸ سوره آل‌عمران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج پرداخته است.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، حسن ثابتي فر، مدير كاروان حج به شماره ۲۰۰۰۹ شهرستان دزفول از توابع استان خوزستان با راه‌اندازي وبلاگي كه هدفش آشنايي و آموزش زائران بيت الله الحرام و عتبات عاليات با مسائل حج و زيارت به صورت مجازي است، به انتشار اخبار و اطلاعيه‌هاي مربوطه به حج و عتبات پرداخته است.
اعزام عوامل ستادي حج از ۱۸ شهريور، آنچه در خصوص اجراي نقل ترددي در حج بايد بدانيم، انتشار نرم افزار «نواي حج»، صدور رواديد زائران حج تمتع از ۱۵ شوال، شعار حج تمتع ۱۳۹۲ گزارش تصويري جلسات عمومي كاروان در حج تمتع ۱۳۹۱، ۵۲ نكته براي زائران، مجموعه مقررات فرودگاهي و گمركي، حج در فرهنگ اسلامي از جمله عناوين اخبار و مطالب اين وبلاگ است.
همچنين تصاوير مكه مكرمه از قديم تا جديد، نعمت حضور را با غفلت سپري نكنيم، آنچه زائران حج تمتع بايد بدانند و تفسير عشق از ديگر عناوين مطالب اين وبلاگ است كه نويسنده خوش ذوق آن با تسلط بر مناسك و آئين‌هاي ابراهيمي توانسته تصويرسازي ذهني زيبايي بر روي مخاطبان داشته باشد.
بنابر اين گزارش، حج در قرآن و روايات، پايگاه اطلاع رساني دفتر رهبري، سايت خبري سازمان حج و زيارت، حوزه نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت، امور حج و زيارت صدا و سيما، موسسه فرهنگي عمره سعادت، سازمان حج و زيارت خوزستان، رساله مراجع تقليد، سامانه آموزش مجازي زائرين، كتابخانه تخصصي حج، سامانه جامع كارگزاران، سامانه و ثبت نام حج تمتع جزو پيوندهاي اين وبلاگ است.
اين وبلاگ‌نويس در يكي از پست‌هاي تارنماي خود با عنوان «آيه حج»؛ آينه اي از معارف حج به تشريح تفسير و مفهوم آيه ۹۸ سوره آل‌عمران به نقل از پايگاه اطلاع رساني حج پرداخته است، در اين مطلب مي‌خوانيم: بر اساس اين آيه، خداوند حج را بر كساني واجب كرده كه استطاعت آن را داشته باشند و هر كس از آن روي گرداند و ناسپاسي كند، خداوند از جهانيان بي‌نياز است: {وَلِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ البَيتِ مَنِ استَطَاعَ إِلَيهِ سَبِيلا وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ اللهَ غَنِيٌّ عَنِ العَالَمِينَ}.
در ادامه اين مطلب آمده است: آيات مربوط به حج و اركان و احكام آن بسيارند و در سوره‌هاي قرآن پراكنده‌اند؛ اما آيه معروف به «آيه حجّ» كه بسياري از مفسران و دانش‌پژوهان از آن با همين تعبير ياد كرده‌اند آيه ۹۷ آل عمران/۳ است. افزون بر اين، برخي از مفسران و فقها از آيه ۱۹۶ بقره/۲ و آيه ۲۷ حجّ/۲۲ به آيه حجّ تعبير كرده‌اند.
بر پايه برخي نقل‌ها، آخرين آيه‌اي كه در مدينه پيش از حركت پيامبر (صلي الله عليه و آله) به سوي مكه براي انجام مناسك حج نازل شد، همين آيه حجّ بود. بر اساس نقلي ديگر، اين آيه همراه ديگر آيات سوره آل عمران در سال سوم هجرت در مدينه نازل شد و پيامبر (صلي الله عليه و آله) تا سال دهم هجرت به گزاردن حج توفيق نيافت.
عموم علاقه‌مندان براي مطالعه ادامه اين مطلب و همچنين محتواي اين وبلاگ مي توانند به آدرس اينترنتي www.sabetifar.blogfa.com مراجعه كنند.
يادآور مي شود، سلسله گزارش هاي معرفي وبلاگ مديران حج تمتع كشور ادامه خواهد داشت.
علاقه‌مندان براي نام نويسي در «انجمن وبلاگ نويسان حج» مي‌تواننداينجا را كليك كنند.
براي مشاهده وبلاگ هاي برگزيده تا اين لحظه نيز اينجا را كليك كنيد.